Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik iPhone a legjobb, a 13...

Melyik iPhone a legjobb, a 13 as, 14 es, vagy 15 ös?

Figyelt kérdés

Megkérnélek, csak az válaszoljon, aki jártas a témában es érdekli is a téma.

Akiket dühít a kérdés, megkérem, hanyagolják.

Én vettem egy iPhone 15 öst (rózsaszín) pár napja es azon gondolkodom ha nem e tette volna meg egy 13 as is.

Nekem ezt ajánlották, mert a 14 es a 13 as havi törlesztőrészlete szinte ugyanannyi lett volna itt külföldön ahol lakom. És a cégnél ahol kliens vagyok 12 éve ezt ajánlották ezt a modellt, havi 29 euró törlesztőrészletért 36 hónapig. A 13 as is 26 euró körül volt havonta.

De azt olvastam h a 15 ös hajlamos melegedni egy szoftver hiba miatt, amit állítólag az Apple korrigálni fog az új ios által majd.

Azért kérdem mert nem biztos hogy mindig a legújabb a legjobb, es lehet más meg tudná osztani a tapasztalatait erről.

febr. 22. 10:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%

Már nem melegszik elvileg a 15, megoldották szoftveresen

Nyilván az a legjobb, amelyik a legújabb, de sok embernek biztosan elég egy 13 is.

febr. 22. 10:20
 2/25 A kérdező kommentje:
Nekem wi-fi megosztás es töltés mellett vagy 2 szer enyhén langyos lett
febr. 22. 10:21
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy mindig a legújabb a legjobb. De egyébként nekem van iPhone 14 Pro Max-om és iPhone 15 Pro Max-om is. A 14 pro max szebb és jobb képeket csinál mint a 15 pro max. Viszont a 14 pro max-ot szinte lehetetlen feltölteni. Kezdettől fogva gond van a 14 pro max töltő elektronikájával. Már 3-szor is volt javíttatva 14 Pro Max. Sőt aksi is cserélve lett. De az új akis is 1-2 hónap alatt 94%-os lett. A 15 pro Max-al nincs ilyen gondom.. Én csak a tapasztalataimat írtam le. A döntésed hogy melyiket veszed meg. Az a tied.
febr. 22. 10:31
 4/25 Morzsi007 ***** válasza:
100%

A töltésnél minden melegszik valamennyire.

Mellette használod folyamatosan a hotspotot, ez természetes, hogy melegedni fog, főleg 0-80% töltöttség között. .

Megjelenéskor volt ebből hír, szokás szerint mindig kell írni valami negatívumot is. Nekem 15 Pro van, sose volt ilyen problémám. Mára már elfelejtődött ez az ügy persze.

A 13-as is alkalmas lenne napi használatra, sőt még a régebbiek is. Viszont előre haladva minél erősebb a hardver, annál tovább lesz használható a mobil. Mondhatni a 13-as modell működése, kezelése már kezd nehézkes lenni, akkor még a 15-nek van 2 éve, hogy beálljon a sorba. Az akku és üzemidő mindenképp az újabb modell felé billenti a mérleget.

febr. 22. 10:35
 5/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

3 ásnak üzenem, hogy már megvettem

febr. 22. 10:40
 6/25 anonim ***** válasza:
3-as voltam! És melyiket vetted meg? És miért pont azt vetted meg? Mi alapján döntöttél végül?
febr. 22. 10:42
 7/25 A kérdező kommentje:

4 es nagyon jó meglátás, köszi.

6 os, ezt ajánlotta a cég. Már megvettem pár napja csak kiváncsi voltam ki mit mond

febr. 22. 11:49
 8/25 anonim ***** válasza:
78%
Csak a Pro modellek érik meg az árukat és általában az egyel régebbi.
febr. 22. 12:03
 9/25 anonim ***** válasza:

Természetesen a 15 a legjobb, utána a 14 és végül a 13.

Mindennapi felhasználásra pedig nemhogy a 13 bőven elég, de akár egy 11 is, csak hát ugye ezeket már évek óta nem gyártják. Mondjuk az más kérdés, hogy én újonnan már nem feltétlenül vennék 13-mat, mert azért ott már jóval kevesebb szoftveres támogatás lesz, mint egy 15 esetén. 14-et pedig azért nem vennék, mert alig hozott előrelépést egy 14-hez képest, és annyival nem olcsóbb egy 15-nél.

febr. 22. 12:21
 10/25 A kérdező kommentje:

Értem. Ezelőtt egy 11 esem volt , 3 évet tartott de egyik helyen egy árnyék jelent meg a képernyő bal felső sarkán, borsószemnyi, mert nyomás érte a képernyőt . És az árnyék alatt es körül fokozatosan elvesztette a képernyő az érzékenységét …. Amúgy jól működött, de régi volt az ios e es bizonyos oldalak már nem nyíltak ki, amelyek 15 ös ipar követeltek minimum. Updatelni nem lehetett mert nem töltődött be a lehetőség sem a beállításoknál

A 15 ösnek 17 es ios e van

febr. 22. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!