Melyik iPhone a legjobb, a 13 as, 14 es, vagy 15 ös?
Megkérnélek, csak az válaszoljon, aki jártas a témában es érdekli is a téma.
Akiket dühít a kérdés, megkérem, hanyagolják.
Én vettem egy iPhone 15 öst (rózsaszín) pár napja es azon gondolkodom ha nem e tette volna meg egy 13 as is.
Nekem ezt ajánlották, mert a 14 es a 13 as havi törlesztőrészlete szinte ugyanannyi lett volna itt külföldön ahol lakom. És a cégnél ahol kliens vagyok 12 éve ezt ajánlották ezt a modellt, havi 29 euró törlesztőrészletért 36 hónapig. A 13 as is 26 euró körül volt havonta.
De azt olvastam h a 15 ös hajlamos melegedni egy szoftver hiba miatt, amit állítólag az Apple korrigálni fog az új ios által majd.
Azért kérdem mert nem biztos hogy mindig a legújabb a legjobb, es lehet más meg tudná osztani a tapasztalatait erről.
Már nem melegszik elvileg a 15, megoldották szoftveresen
Nyilván az a legjobb, amelyik a legújabb, de sok embernek biztosan elég egy 13 is.
A töltésnél minden melegszik valamennyire.
Mellette használod folyamatosan a hotspotot, ez természetes, hogy melegedni fog, főleg 0-80% töltöttség között. .
Megjelenéskor volt ebből hír, szokás szerint mindig kell írni valami negatívumot is. Nekem 15 Pro van, sose volt ilyen problémám. Mára már elfelejtődött ez az ügy persze.
A 13-as is alkalmas lenne napi használatra, sőt még a régebbiek is. Viszont előre haladva minél erősebb a hardver, annál tovább lesz használható a mobil. Mondhatni a 13-as modell működése, kezelése már kezd nehézkes lenni, akkor még a 15-nek van 2 éve, hogy beálljon a sorba. Az akku és üzemidő mindenképp az újabb modell felé billenti a mérleget.
Köszönöm a válaszokat !
3 ásnak üzenem, hogy már megvettem
4 es nagyon jó meglátás, köszi.
6 os, ezt ajánlotta a cég. Már megvettem pár napja csak kiváncsi voltam ki mit mond
Természetesen a 15 a legjobb, utána a 14 és végül a 13.
Mindennapi felhasználásra pedig nemhogy a 13 bőven elég, de akár egy 11 is, csak hát ugye ezeket már évek óta nem gyártják. Mondjuk az más kérdés, hogy én újonnan már nem feltétlenül vennék 13-mat, mert azért ott már jóval kevesebb szoftveres támogatás lesz, mint egy 15 esetén. 14-et pedig azért nem vennék, mert alig hozott előrelépést egy 14-hez képest, és annyival nem olcsóbb egy 15-nél.
Értem. Ezelőtt egy 11 esem volt , 3 évet tartott de egyik helyen egy árnyék jelent meg a képernyő bal felső sarkán, borsószemnyi, mert nyomás érte a képernyőt . És az árnyék alatt es körül fokozatosan elvesztette a képernyő az érzékenységét …. Amúgy jól működött, de régi volt az ios e es bizonyos oldalak már nem nyíltak ki, amelyek 15 ös ipar követeltek minimum. Updatelni nem lehetett mert nem töltődött be a lehetőség sem a beállításoknál
A 15 ösnek 17 es ios e van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!