Hogy lehet bekapcsolni a Samsung Galaxy XCover3-at JELSZÓ megadás nélkül?
Sziasztok,
Megtaláltam egy régi telefonomat, ami egy XCover3-as telefon, és amikor be akarom kapcsolni, jelszót kér, nem pinkódot/pukkódot hanem Jelszót. és mivel kb 5-6 éve használtam utoljára, nem emlékszem a jelszóra. És azért fordulok hozzátok, hogy hátha tudtok olyan megoldást, amivel fel lehet oldani/belehet kapcsolni a telefont gyári helyzetbe rakás nélkül, ha valaki tud ilyen megoldást, legyen szíves megjegyzésekbe megírni nekem! Csak azért nem opció a gyári helyzetbe rakás, mivel egy embernek a telefonszáma van a telefonban. Próbáltam Samsung Dexxel hozzáférni, de nem érzékeli a telefont, mégegyszer köszönöm mindenkinek előre is a segítséget!
Ha egyszeruen meg lehetne kerulni a jelszo megadasat, szerinted mi ertelme lenne egy ilyen funkcionak?
Felejtsd el, maskor a fontos dolgokat letarolod a felhoba vagy mas helyre es akkor nem lesz ilyen gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!