Sehogy nem tudom bekapcsolni a wifit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Samsung A50-em van.
Nem az a baj, hogy nem csatlakozik a wifi hálózatra, hanem konkrétan nem kehet bekapcsolnia wifit (se a Bluetooth-t). A mobilnet működik továbbra is. Újraindítással, network resettel már próbálkoztam, nem segítettek semmit.
2023. febr. 11. 20:37
2/5 anonim válasza:
Szerintem is, esetleg megpróbálhatod a gyári beállítások visszaállítását, de nem hiszem, hogy az megoldja. Csere.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor hardver hiba lesz ez...
Terveztem is cserélni pár hónapon belül, de akkor most egy kicsit hamarabb lesz már lecserélve.
2023. febr. 11. 21:44
4/5 anonim válasza:
Tudtommal egyébként a SoC-en belül egyetlen MCU felel a wifiért és a bt-ért is. Egyszer én is jártam így, pár éve sokat mókolgattam a telefonomat, kijelzőcsere, akksicsere, meg ilyenek. Aztán az egyik összerakásnál kicsit erősebben illesztettem be az alaplapot, keletkezett is egy hajszálvékony repedés a panelen, és utána pont azokat a tüneteket produkálta a telefom, mint a tiéd. Samsung galaxy s8 volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Varázsütésre megjavult... Akkor mégsen hardveres hiba volt.
De ettől még lecserélem.
2023. febr. 14. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!