Rejoy akkumulátor?
Üdv!
Szemezgetek egy ideje a rejoyon Iphone 14 pro készülékkel. Láttam, ha rossz az akksi, akkor cserélik. Gyári új Apple akkumulátor kerül bele vagy utángyártott?
Illetve, elég érdekes, hogy online nem tüntetik fel, hogy a konkrét készüléknek hány %-os az akkuja.
Viszonylag kedvező árakon árulják a készülékeket,de fura, hogy nem tüntetnek fel minden részletet.
Én küldtem nekik egy iphone-t eladásra. mivel olyan alacsony volt az akksi százalék, ezért kicserélték 100°%os-ra viszont úgy tették fel a boltba hogy lehessen kérni bele vagy 15000-ftért akksit. onnan tudom hogy pontosan az a modell volt mert 512 gigás telót küldtem és felismerem a sajátomat tehát lehet zsákbamacska is, a vevő nem tudja hogy a semmiért fizet, mert eleve kicserélték az akksit igy 15000ft többet kapnak érte. Illetve minimum akksi százalék az 85% amivel kaphatod.
amúgy jó tapasztalataim vannak a rejoyolal, eddig csak eladtam náluk de rendben volt minden.
Viszont hogyha 14 pro-t veszel akkor nem aggódnék e miatt. viszonylag új telefon. Miért is lenne cserélve az akkuja. úgy látom nem is lehet az új akkuval kérni, tehát valoszinüleg nem is cserélik a szervizükbe azokat.
Amiket eddig láttam videókat a román telephelyről az alapján 200% hogy nem gyári akksit raknak bele.
A kedvező árakat én nem nagyon látom... :D
Én nem tudom, de egy éve vettem egy 100%-os iPhone 7-et 32000Ft-ért, új akkuval kértem, a telefon nem jelezte, hogy nem eredeti, másfél napot kihúz egy töltéssel. Jelenleg 97%-on van, ugyanúgy kibír 1-1,5 napot.
A képeket illetően pontosan azt a telefont kaptam ami a képeken volt, és nem produkált semmi hibát azóta. És én még kaptam valamiért ajándékba egy üvegfóliát.
És nem, nem promózni akarom a céget, ez valós tapasztalat.
Attól, hogy egy cég Román, nem kell egyből leoltani őket meg hogy szar az egész.
Nem lett leoltva semmi.
Tény, hogy nem gyári akksit tesznek bele.
Tény hogy nem olcsóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!