Android 13 - hogyan lehet váltani a hátlapi kamerák között?
Figyelt kérdés
Tavasszal készülök új telefont venni, Media Marktban kipróbáltam pár típust, de ezt sehol nem találtam, leginkább főkamera és az ultraszéles között. Hová rejtették?febr. 6. 14:41
1/4 anonim válasza:
Amikor zoomolsz, akkor vált át automatikusan.
Az ultraszéles általában 0,5x zoom-ként szerepel, a "telefotó" pedig változó, általában 3-5x "optikai" zoom-ként emlegetik a gyártók.
2/4 anonim válasza:
Típusfüggő hogy merre van ez az opció.
3/4 anonim válasza:
Ott van az, láttad is, valamit meg kell tapicskolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Típusfüggő? Ahogy néztem, a kamerabeállítások opciói mindegyiken ugyanazok, ezért írtam csak az Android verzióját!
Amúgy igen, láttam ott középen a zoom beállításokat, ahol anno az Android 9-en egyértelmű ikonnal a váltás volt, de csak egyszerű optikai zoom-nak gondoltam! Ma megint voltam a Mediában, kipróbáltam amit írtatok, ujjammal le is takartam a megfelelő lencséket, hogy melyiknek a képét látom a kijelzőn, és tényleg az az, 0.6x zoom
Nagyon szépen köszönöm! :)
febr. 8. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!