Androidról szeretnék iphonera váltani de nem ez a lényeg hanem hogy melyik típust érdemes megvennem?
Minimum 13-mast ajánlok én is.
Simán jó telefon még most is egy 11, de egy használt telefonnál érdemes belekalkulálni alapból egy aksicserét, ami azért nem két fillér, továbbá nem fog egy 11 vagy 12 3 évig szoftveres támogatást kapni valószínűleg.
Ma már ez a második kérdésed. Nemtom miért tetted fel napon belül kétszer is, meg mit szórakozol ezen ennyit. Minimum 13-at vegyél, ha használni akarod évekig. Ha meg csak a 11 és 12-es széria játszik, akkor a 12 és azt se erről a sz.rrá hypeolt oldalról.
Emberek olyan felesleges varriálást csinálnak amúgy. A 12 és a 13 közt van kb 50 ezer ft különbség, nem hiszem, hogy földhöz vágna hosszútávon ez a költség. Sose értettem emberek hosszútávú használatnál mit csöveskednek ennyit pár tízezer forinton xD
a 11 pro maxról pedig jobbakat hallottam mint a 13ról
most akkor melyik? 4 te meg nem tudom miről beszelsz hogy a 2. kérdésem
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Kár a h.lyét tenni, meg másokat annak nézni. Milyen érdekes, hogy épp ma tett fel egy "másik" felhasználó is egy kérdést, és egész véletlen ő is épp a 11 és 12 széria közt gondolkozik, neki is az akkumulátor a fontos főként és ő is rejoyról akarja venni...
Továbbra is tartom a válaszom. Hosszútávra normális helyről, normális iPhone-t vegyél. Ha meg annyira számít neked, hogy néhány tízezerrel kevesebbet adj ki egy három évre történő vásárlásnál, akkor engedd el az iPhone-t.
Nem állitom, hogy rossz, de nekem aggályos, és másoktól is olvasok facen, itt és rejoyos videók alatt is negatív kritikákat.
Ami személy szerint nekem nem tetszik az üzleti modelljükben:
Áron alul veszik be a telefonokat a tulajdonosaiktól, és áron felül adják.
Az esztétikai állapot besorolásaik a képek alapján, nevetségesek. Jó állapotúnak hírdetnek olyan mobilokat, amik szerte szét vannak karcolva és repedve majdnem minden sarkukon, de még a kiváló állapot is sokszor karcos a képek alapján.
Nem derül ki hány százalékos az akksi kapacitás, ami ilyen magas áron számomra elfogadhatatlan. Annyit írnak csak, hogy minimum 85% minden mobiljuk. Csak k.vára nem mindegy, hogy 85, vagy 98%, ha már ennyit kiadok érte.
Az újszerű állapotú telefonjaik sokszor csak 10-20%-al olcsóbbak, mint a tényleges új mobilok.
Ha 3 évre tervezel minimum egy mobilt, szerintem érdemes úkat venni, hidd el az idő távlatában nem számít az a néhány tízezer ft, ellenben első perctől normálisan van használva, figyelsz rá, és eladod majd ha újabbra cserélsz.
Nekem 11 pro max van, megjelenés óta használom. Még a gyári aksija van benne, napi 5-6 óra képernyőidővel reggel 6-tól bírja este 9-ig. Ugyanolyan gyors, mint új korában. Kamerái teljesen jól, szép képet/videót csinál. Én tudom ajánlani, bár azt nem tudom, h meddig lesz rá támogatás, illetve meddig kapja még az új iOS-t.
Nyilván ha használtan veszed és esetleg gond van az aksijával, akkor egy megbízható helyen cseréltesd ki, de csak gyárira. Utángyárottak nem igazán jók állítólag.
most egy másik oldalon is novaphone-on néztem pont egy 11 pro maxot és ott legalább oda van írva hány százalékos az akksi meg hogy független a telefon. most azon gondolkozok onnan érdemes e megvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!