Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidról szeretnék iphonera...

Androidról szeretnék iphonera váltani de nem ez a lényeg hanem hogy melyik típust érdemes megvennem?

Figyelt kérdés
iphone 11, 11 pro vagy 12 között gondolkozok mert árban ezek a legideáisabbak számomra. amik fontosak nekem hogy az akksija a lehető legjobban bírja mert nem szeretném 2 óránként tölteni. a másik pedig hogy nem 1-2 hanem legalább 3 ha nem több évre szeretném vásárolni, nem akarom annal korabban lecserélni ugyhogy melyik lenne a legjobb döntés szerintetek?

2023. nov. 18. 17:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as válaszát csak meg erősíteni / ki egészíteném. A rejoy-on voltam már eladó is, és vevő. Csak annyit a Rejoy-ről hogy én már messze el kerülöm!
2023. nov. 19. 13:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak Pro modell. Én inkább vennék 11 Pro-t mint 12-tőt.
2023. nov. 19. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:

"most egy másik oldalon is novaphone-on néztem pont egy 11 pro maxot és ott legalább oda van írva hány százalékos az akksi meg hogy független a telefon. most azon gondolkozok onnan érdemes e megvenni"

Azt csinálsz amit akarsz kérdező, én befejeztem a tanács adást. Értelmesen elmagyaráztam, hogy használt telefont NEM veszünk ilyen helyekről, túlárazott, ki tudja mit tákolnak benne, és nem az a néhány tízezer fotint húz ki a sz.rodból, úgy tűnik feleslegesen hoztunk többen is racionális érveket. Több évre vásárlásnál nemtom mit szórakozol ennyit, nem mindegy, hogy 200 ezret vagy 250 ezret adsz ki érte?

2023. nov. 19. 17:22
 14/14 anonim válasza:
12-t ne nézz róla videót mi a hátrányai és higy miért nem jó nagyon elrontotta az apple tényleg anygon szar
2023. nov. 23. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!