"gyári csengőhangját?" Miért az melyik? Csak mert nagyjából számoltam van legalább sac / kb. 76 db gyári csengőhang. És ez az IOS 17-ben. Mert az IOS 17-ben is + csengőhangok is jelentek meg! Szóval melyik csengő hangra gondolsz, a 76-ból?
febr. 3. 17:04
32/40 anonim válasza:
20-anak! Az első mobil telefonomat 2001 márciusában vettem. Akkor én már 23 éves voltam. És én is túl voltam az iskolákon. 2007-ben az első iPhone megjelenésekor meg már 30 éves voltam. Az iPhone csengőhangokra visszatérve körülbelül 76 db gyári csengőhang van. Én például a "megnyitás" nevű csengőhangot használom.
febr. 3. 17:10
33/40 anonim válasza:
Egyértelműen az alapértelmezett csengőhangra gondolt és ezt te is nagyon jól tudod, csak szerettél volna kicsit kötekedni ugye.
febr. 3. 17:10
34/40 anonim válasza:
20-asnak, 32-es voltam. NEM, nem tudhatom. Hiába van iPhone 15 Pro Maxom. És azért nem tudhatom mert alapból az iPhone 15 Pro Maxban van legalább 76 db csengőhang. És erre, vagyis bármelyikre beállíthatod. Pluszba vásárolhatsz is rá az iPhonra. Plusz szerkeszthetsz te magad is csengőhangod. De ha az alap 76 csengő hangot választod. Akkor is 76 naponta hallhatod ugyan azokat újra. Tehát akár minden nap más csengőhangot is be állíthatsz, és igy körülbelül 76 naponta hallhatod ugyanazt.
febr. 3. 17:35
35/40 anonim válasza:
Ebben a videóban hallhatod párszor azt az alapértelmezett csengőhangot, amelyről szó van:
35-ösnek! 34-es voltam! - https://www.youtube.com/watch?v=E6cPlRMSmAI - 0:19-nél az iPhone (magyarul) Megnyitás csengőhangja van. Nálam mondjuk ez van be állítva. De az iPhone 15 Pro Max esetén IOS 17.3-al már nem ez a "Megnyitás" az alapértelmezett hanem a "tükröződés" az alapértelmezett. Sőt még az iPhone 14 pro Max esetén is a "tükröződés" az alapértelmezett. Lehet hogy korábban a "Megnyitás" volt az alapértelmezett. De az idők változnak! Szóval az általad le írt linken lévő Podcastban 0:19-él már nem az alapértelmezett csengőhang szerepel. De egyébként mi a bajod vele? Mert én meg imádom! Szerintem az egyik legjobb csengőhang. A másik legjobb pedig a "Xilofon" nevű csengő hang. Ami szintén benne van a 76 alap csengő hang között. És az eredeti kérdésre válaszolva: NEM, és nem unom az iPhone alap csengő hangját.
febr. 3. 19:11
37/40 anonim válasza:
De, az iPhone 15 megjelenése előtt ez volt sok-sok évig az alapértelmezett, ami a videóban szól.
Most abba belekötni, hogy csak az iPhone 15 megjelenése meg az IOS 17 megjelenése miatt "már nem ez az alapértelmezett" teljesen felesleges, mert nyilvánvaló hogy a Kérdező erre a csengőhangra gondolt.
Nekem nincs bajom vele, csak már meguntam olvasni hogy "nem tudod melyik", gondoltam: rémlett egy videó amiben ez szól (tudom, 17 óta már nem ez az alapértelmezett, de a legelső iPhone telefonom megvásárlásakor (2016) is ez volt az alapértelmezett.
febr. 3. 19:19
38/40 anonim válasza:
Amúgy én se tudom mi az alap csengőhang, setup után azonnal némítottam az iphoneom, azt meg nem tudom mások mit állítanak be.
febr. 6. 08:29
39/40 anonim válasza:
38-as! Minek a telefon neked ha némítva van? A telefon épp azért van hogy feltudjanak hívni, és híváskor csörgjön. De mint írtam is 76 db alap csengő hang van az iphoneban. Nekem a "Megnyitás" angolul "Opening" van be állítva. És nekem ez tetszik.
febr. 6. 12:01
40/40 anonim válasza:
Hogyhogy minek? Egyrészt gondolom nem mondok újat azzal hogy egy okostelefon sokkal több mindenre jó mint csak a telefonálás (kb zsebszámítógép + kamera), másrészt fel tudnak hívni attól még hogy némítva van, nem repülő üzemmódba rakom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!