Nem unjátok még az iPhone gyári csengőhangját?
Attól én is agyérgörcsöt kapok, amikor valakit el kellene érnem hirtelen, de tudom hogy a telefonja némítva van, a rezgő mód kikapcsolva és nincs okosórája vagy bármi hasonlója, hogy legalább arról észrevegye a hívást.
Ez főleg olyankor jó, amikor valakivel megbeszélek egy találkozót, én odaérek időben, ő késik, de telefonon elérhetetlen.
Miért kapsz “agyérgörcsöt”, ha nem úgy ugrál valaki ahogy te fütyülsz? 😃
Nem, direkt szoktam hívni őket, hogy csörögjön.
A sajátomon csak a kicsengést
hallani, nem zavar mit állított be.
"Miért kapsz “agyérgörcsöt”, ha nem úgy ugrál valaki ahogy te fütyülsz? 😃"
Direkt említettem egy példát, de hát ugye nem voltál képes végigolvasni KETTŐ mondatot. :)
Ha valakivel megbeszélek egy találkozót, ahol én időben megjelenek, ő pedig késik, ennek ellenére nem jelzi felém a késést, pedig a varázslatos telefon mindenkinek ott lapul a zsebében, az pofátlanság. Az meg pláne pofátlanság, ha még csak nem is vagy elérhető, miközben késel. Aztán lehet megdöbbenni, ha 10 perc várakozás után elmegyek, ő meg értetlenkedik, hogy hát késett "picit", hol vagyok? :)
Ha valakit mindenféle különösebb ok nélkül nem érek el, azt letojom, de ha a fenti példában nem világos számodra a dühbe gurulás oka, akkor nem tudom mit kell tennem. Így is valószínűleg többet írtam, mint amennyit láthatóan hajlandó vagy végigolvasni.
Hát, ha pl sietek valahova akkor mondjuk pont nem fogok telcsin dumcsizni, mert vagy vezetek, vagy szaladok, vagy zakatolok a metrón. Utóbbi két esetben chaten szoktam írni hogy úton vagyok, x perc és odaérek.
"Hát, ha pl sietek valahova akkor mondjuk pont nem fogok telcsin dumcsizni, mert vagy vezetek, vagy szaladok, vagy zakatolok a metrón. Utóbbi két esetben chaten szoktam írni hogy úton vagyok, x perc és odaérek."
Fel nem tudom fogni, hogy melyik esetén megoldhatatlan a telefon felvétele vagy legalább egy gyors üzenet írása (na jó, írni autót vezetve nem tudsz). Autóban kihangosítod, metrón nem is értem, hogy miért ne tudnál telefonálni, "rohanás" közben meg főleg nem. De hát ki tudja, lehet fél kezű, fél lábú, fél fülü ember vagy és úgy nehéz.
Gondolom ezt másnak akartad címezni, én ugyanis nem írtam sehol hogy “lehetetlen”, annyit írtam hogy én nem fogok ilyenkor dumcsikázni.
(Mi nem értető azon, ha valaki nem akar telefonon beszélni, miközben el van pakolva a telefon a táskába és majd megfulladva rohan a vonatra pl.? :D )
Akkor idéznéd hogy hol írtam olyat hogy “lehetetlen”?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!