Nem unjátok még az iPhone gyári csengőhangját?
Én megváltoztattam márjó ideje, olyan dallal cseng, amit szeretek. :)
Átállítható az alapértelmezett csengőhang bármi másra, alaphangok közül is jópárat kínál.
Mintha azt hallottam volna, hogy IOS17 óta a gyári, alapértelmezett csengőhangot is lecserélték, de ez nem biztos.
Az összes ismert gyártó default csengőhangjától borsódzik kicsit a bőröm, de azért nem kezdek el ezen problémázni.
A legtöbb korombelinek (20-30-as korosztály) alapból mindig le van némítva a telefonja.
"Mirefel ez a lenémítás-mánia?"
Szerintem ennek két dolog van a hátterében:
1. Ez a generáció már úgy nőtt fel, hogy a közoktatásban (legalább pár évig) volt már mobiltelefonja, ahol ugye főbenjáró halálós bűn volt, ha megszólalt a telefon óra alatt, szóval mindenki állandóan némítva tartotta. Később pedig ez a szokás megmaradt.
2. Sokan nem szeretik a telefonhívással járó "azonnal válaszolni kell" kényszert. Úgyhogy ezt elegánsan megoldják azzal, hogy némítják a telefont, sokszor úgy, hogy még a rezgést is kikapcsolják. Majd észreveszik később, ha hívták őket és max visszahívják az illetőt.
Utálom a pittyegő csörömpölő kacatokat. :D
Munkaidőben eleve zavaró lenne mindenki számára, tömegközlekedésen nem telefonálok.
Ha épp alkalmas akkor úgyis a közelemben a telefon és észreveszem ha keresnek, ha meg nem tudom felvenni akkor amúgy is tökmindegy, majd visszahívom.
(Plusz ugye akiknek van okosórája az is jelez, fölösleges a zenebona)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!