A poco nfc x3 képes indukciós töltèsre? És erről a powerbankról mi a véleményetek?
Nem képes
És ez a maga idejében best buy telefon volt, de most már nem venném meg. 3-4 éves
Ennyiért kapsz 20.000 mAh-osat is. Jó, persze nem tud az vezeték nélküli töltést, de hát a telefonod se.
Maga a webshop is elég gagyi, gyanús, főleg a .com miatt, de elvileg egy fiatal srác csinálja Aszódon, Gyimesi Balabán EV. Nyilvántartási számra is őt dobja ki az EVNY oldala. Szóval azt mondanám megbízható lehet.
A termék gondolom alibabás, nagy mennyiségben rendelt, olcsón.
A mágneseség kérdéses. iPhone-hoz tok nélkül az látszik, hogy működik, de tokkal, más telefonhoz már esélyes, hogy kevés lesz. Arról nem is beszélve, hogy a vezeték nélküli töltés jelentős veszteséggel jár a kábeleshez képest, tehát sokkal kisebb kapacitással kell számolnod.
Meg ja, hát előbb kéne egy vezeték nélküli töltést támogató teló.
És hogyhogy nem a „wireless power bank” keresésre aliexpressen ez a termék jön ki találatnak
Tehát 10.000 forint ÁFA-san. Nem tudom van-e rá vám. Balabán valamivel olcsóbban vehette, mert nagy tételben alibabáról olcsóbban kijönnek ezek, így kb 8 ezer feletti részt rakhatja zsebre (mínusz egyéb EV adók, könyvelés, stb). Cserébe nyújtja a pár napos szállítást és az 1 év jótállást (?). Hát én maradnék a vezetékesnél...
Utána is néztem most, tehát a vezeték nélküli töltés egyrészt lassabb, mint egy gyorstöltés, 2A lassú töltés szintjén van; másrészt kb 50%-kal több energiát igényel, mint a vezetékes!! Tehát hiába 10.000 mAh, ezzel max 1x töltesz fel egy telót vezeték nélkül. Azt is hozzá kell számolni, hogy maga az akksiból akksiba töltés is nagy veszteséggel jár, tehát vezetéken is kell kb 6-7.000 mAh, hogy feltölts egy átlag 5.000 mAh akksit. A +50% vezeték nélküli veszteség meg ki is meríti a teljes 10.000 mAh keretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!