Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen jó powerbank-ot tudtok...

Milyen jó powerbank-ot tudtok ajánlani? Akár napelemes is lehet. A lényeg, hogy 3-4 alkalommal feltöltse az 5000 mA-es telefont, és ne 10 órákba teljen.

Figyelt kérdés
Tavaly vettem 2-őt, az egyik napelemes is egyben, de nem ér semmit. A fény nem tölti, és hiába van ráírva 32 ezer mA, egyszerre se tölti fel teljesen, és ráadásul lassú töltést ír, ami 9-10 óra. A másik egy sima 10 ezer mA, azzal feltölt, de ott is lassú töltés, szintén 8-10 óra. Gyorstöltésbe nincs ilyen?

2023. nov. 2. 14:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

A napelemesek tényleg nem érnek semmit. Kérdezhettél volna korábban is, elmondtuk volna és megspóroltad volna az árát.

Azok a napelemek rendelkeznek valamiféle értelmezhető teljesítménnyel amik akkorák mint egy asztallap. A kis tenyérnyi vacakok semmit nem érnek egy nagy powerbank esetében

A powerbankoknál van olyan ami tudja a telefont gyorstöltéssel tölteni, de ahhoz a kábelnek is alkalmasnak kell lenni a gyorstöltésre és a telefonnak is.

Illetve azok a powerbankok amiket lehet gyorstöltéssel, nagyobb teljesítménnyel tölteni, azok sem fognak neked feltöltődni 1-2 óra alatt. Ugyanis neked 4x5000mAh kell. Amihez nem 20000mAh kell, hanem legalább egy 30000mAh-s powervank. Egy ekkora akkumulátort nem lehet feltölteni még gyorstöltővel sem néhány óra alatt. Örülj neki ha 8-9 óra alatt megvan. Természetesen itt is fontos, hogy az adapter és a kábel is tudja a gyorstöltést!

Ez sajnos ilyen, a fizikát megb..ni nem lehet.

Ja és ne a kínai szart vedd meg, azokban homok van, nem akkumulátor. Hiába van ráírva 90000000mAhgigawattextramegaamper, akkor is csak bezacskózott homokot kapsz ami nem fogja feltölteni a telefont.

2023. nov. 2. 14:17
 2/18 A kérdező kommentje:

Nem a powerbankot szeretném tölteni 1-2 óra alatt hanem a telefont úgy, mint a hálózati árammal. De a mostani 2 db sz.r nem alkalmas erre. Az rengeteg idő és közben a napelemes le is merül idő előtt, hiába töltöm rendesen konnektorból. A napelem része kuka.

Köszönöm a válaszod 1 es. 🙂

2023. nov. 2. 14:29
 3/18 anonim ***** válasza:
2023. nov. 2. 15:27
 4/18 anonim ***** válasza:
nekem van egy 10000mAh power bankom az kb 1-1,5 óra alatt tölti föl a telefonom 100% pont elėg gyors.
2023. nov. 2. 16:58
 5/18 anonim ***** válasza:

Bármelyik jó, ami tisztességes közismert márka, pl. Xiaomi.

[link]

2023. nov. 2. 17:50
 6/18 anonim ***** válasza:
5 válaszolo nekem egy Lidlben vett van és tökéletesen működik már kb 2 éve.
2023. nov. 3. 06:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Igazad van, sőt lidlis 10-es nekem is van, egyelőre jó. Most volt nemrégen kapható, talán van még.
2023. nov. 3. 17:02
 8/18 A kérdező kommentje:
Gyorsan tölti a telefont vagy az is fél napig tart?
2023. nov. 3. 20:26
 9/18 anonim ***** válasza:
gyorsan tölti. nekem 100% kb 1-1,5 óra alatt tölti fel.
2023. nov. 4. 07:04
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Viszont a Lidlbe most nincs ilyen sajnos.

Kedves utolsó, hány mA a telefonod aksija?

2023. nov. 4. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!