Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért gondolják még mindig az...

Miért gondolják még mindig az emberek, hogy az 5G képes eszközök károsak?

Figyelt kérdés

Mármint régen nagyobb volt az 5G hype egy bizonyos réteg körében, mára ez szerencsére lecsengett... de nem teljesen mert pl. valamelyik nap az egyik családtagom aggodalmát fejezte ki az új előfizetésemmel kapcsolatban, amivel már tudok 5G-t használni. Nem hittek nekem, hogy nincs azzal semmi gond.

Hol terjednek még ilyenek 2024-ben?

2024. jan. 22. 20:57
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
25%

"Sehol nem olvastam ebben olyasmit, hogy ötször akkora sugárzás ér bárkit, ha az antenna irányszögében áll."

Mondjuk én sem az állásról írtam, hanem az egyidejű kommunikációról. :D

Amúgy meg, hát, figyelmesebben kéne olvasni. :D

2024. márc. 1. 11:55
 32/56 A kérdező kommentje:

#27 - #29 Ha szakvéleményre hivatkozol, akkor linkeld be a hozzá tartozó kutatási eredményt is, mivel enélkül nem is lehet érdemben reagálni, meg igazából nem is ér semmit a hivatkozás.

Az ilyen kutatásokhoz mindig kell tartoznia egy ilyennek. Én is leírhatom az én véleményem, aztán kapsz egy www.google.com-t, hogy itt megtalálod.

2024. márc. 2. 18:17
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy mennyi az egyidejű kommunikáció.

Az antenna maximális teljesítménye ettől nem változik.

A sebességben lehet látni.

Ha sokan lógnak egy bázison, akkor leeshet a sebesség.

De olyan kicsi a teljesítménye, hogy az semmi gondot nem okoz.

Fényévekre van az ionizáló sugárzástól.

Úgyhogy nincs miről beszélni...

2024. márc. 2. 19:37
 34/56 anonim ***** válasza:
25%

"linkeld be a hozzá tartozó kutatási eredményt is, mivel enélkül nem is lehet érdemben reagálni"

Beszélgetőpartnerem megtalálta az anyagot, csak az 5-szörös szorzót nem.

"meg igazából nem is ér semmit a hivatkozás"

Már hogyne érne, tehát megvan az irány, mindenkinek jogában áll keresni.

2024. márc. 2. 20:29
 35/56 A kérdező kommentje:

#34 A föld is lapos? Csak mert ők szoktak így menekülni a forrásos kérdésektől.

De most komolyan, idehánysz valami zavaros hülyeséget forrás nélkül és vegyünk komolyan?

2024. márc. 2. 21:11
 36/56 anonim ***** válasza:
20%
De én nem menekülök a forrásos kérdések elől. Én egyszerűen rühellem azt a hozzáállást, hogy az én erőfeszítésemen (még ha kicsi is az a két perc guglizás)), élősködtök, ráadásul arrogáns ostobasággal fűszerezve, miszerint nekem itt bizonyítási kötelességem van. Ismétlem, ha nem érted az egyszerű mondatokat: a vitapartnerem megtalálta. Ami meg azt illeti, hogy zavaros hülyeség, szerintem középiskolában legalább kettessel navigáló ember számára az összefüggések érthetőek (kisebb, meg nagyobb, az ég szerelmére, nincs többről szó), ami meg a hányást illeti, hát valószínűleg, saját életedből veszed az alapot.
2024. márc. 3. 07:54
 37/56 anonim ***** válasza:
20%
Ja, hát kihagytam egy lényegi félmondatot, beszélgetőpartnerem megtalálta, de ő sem akar segíteni rajtad, hogy belinkelje, én miért tenném? :D :D :D
2024. márc. 3. 07:58
 38/56 anonim ***** válasza:
40%

Vagy tán az az számodra "zavaros hülyeség", hogy: 95 %-os valószínűséggel akár négyszer kevesebb adagot is kaphat

Alighanem, mert ha ezt értenéd, nem is érdekelne a tanulmány, hiszen pont arról szól, hogy az átlagembernek az 5G veszélytelenebb, mint a kevesebbG. :D :D :D

2024. márc. 3. 08:02
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
"Állítok valamit, de nem vagyok képes alátámasztani megbízható forrással" 🤡
2024. márc. 4. 04:38
 40/56 anonim ***** válasza:
40%

#3 dehogynem, írtam előbb, de ha nem érted az egyszerű magyar szavakat... Bármikor, ha megjelölünk egy valakit, akinek szavát mindketten elfogadjuk, neki bemutatom, és ő majd elmondja neked. De akkor, ezt előre lefektetjük írásban, a főtéren pofánvághatlak.

Egyébként meg, ha nem látod a szemeddel, leírom harmadszor, akivel vitáztam, az megtalálta. És ő sem akarja ide belinkelni. micsoda csoda. :D

2024. márc. 4. 09:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!