Ha kettő közül kellene választanod, Snapdragon vagy Exynos?
Androidos telefonban a Snapdragon processzorok technológiája a legjobb! Erős/gyors, mégis energiatakarékos, kevésbé melegszik, és évek múltán is stabilan viszi a szoftvert! Alapjába véve az Exynos se rossz, de a Snapdragont akkor se veri meg.
Az S22-es szériában az Exynos 2200 elásta magát, így méginkább nem bízom benne annyira, Android-párti vagyok, és pár éve nálam már az is követelmény, hogy csakis Snapdragon processzoros telefon legyen!
Amúgy itt van róluk a részletes összehasonlítás:
Ahogy látod, az S24+ -ban hardveresen csak a kijelző, és egy picivel az akksi a lényegesebb előrelépés (mivel Európában Snapdragonnal nem kapható), de Exynossal tutira rosszabb lehet az üzemideje is, és amit olvastam róla: újdonságként a beépített mesterséges intelligencia számos extra funkciót hordoz magával, amik csak 2 évig ingyenesek, utána fizetőssé teszi őket a Samsung - vagy fizetsz, vagy lebutítják a telefonodat!
Pár hónapja nekem is az S23+ a kiszemeltem, ez álmaim telefonja a jelenlegi piacról, és mikor először olvastam az S24+ adatait, engem már akkor sem fogott meg, szerintem nem ér annyit!
Szerintem ebben az árban jó mindegyik. Úgy sem fogod kihasználni.
Jó nyilván biztos népszerűbb most meg menőbb a snapdragon, de a legtöbbnek még elég lenne egy 4-5 éves processzor is.
“Úgy sem fogod kihasználni.”
- és azt Te honnan tudod? Például ha valaki PC-szintű játékokkal terheli...
“Jó nyilván biztos népszerűbb most meg menőbb a snapdragon, de a legtöbbnek még elég lenne egy 4-5 éves processzor is.”
- nem az hogy népszerűbb vagy menőbb, hanem hogy a technológiája a legjobb, a Snapdragon több tesztben is legyalázta a konkurenciát mindig! És 4-5 éve is volt már Snapdragon, konkrétan 17 éve létezik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!