Motorola G84 jó a snapdragon 695 el játékokra? És mindjárt véget érő biztonsági frissítésével?
ezt a telefont 2023 szeptemberébe adták ki amugy nagyon jó telefon.
most jelenleg január 4. biztonsågi frisitėse a legujabb .
nekem ilyen van .
ha neked frisitések fontosak akkor vegyél Motorola Edge sorozatbol vagy Google pixelt .
Azt mondják gyenge benne és régi a processzor, ha jobb lenne benne akkor elragadnám.
Viszont most néztem a Motorola edge 30-at, kicsit lehangoló 2024 ben 2022 es telót venni, dehát a processzor sokkal jobb.
És nem tudom hogy megvegyem-e ha már nem lesz frissítés rá, meg gondolom Android 14 sem lesz
én nem játszåsra vettem hanem fotozásra van rendes fénykėpezőgépem de nem viszem mindig magamal,telefont meg igen.gyors, ės poled kijelző nagyon jó ,Hangzása nekem nagyon jó . gyorsan feltöltödik és jol birja ha kiviszem hidegbe ,navigácio sem mereti le annyira .
Engem nem ėrdekel hogy 2 éves proceszor van benne,viszont az igen snapdragon.12 gb RAM 256GB hátértår Poled kijelzö
Probáltam egy NOKIA X10 telefont ,hamar boszato tulajdonsågai lettek ,igy le cseréltem illetve vissza tértem A Motorolához .
3D játékra ez a SoC nem túl sok. De egyébként a mobilos játékok nagy részének nyilván nem túl nagy a hardverigénye.
A Youtube biztos tele van tesztekkel. Írd be, hogy "xy game Snapdragon 695".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!