Melyik telefont válasszam?
Nagyon szívesen!
Ezek mind hivatalos boltok, elvileg még az alza is. Nemhivatalos árukeresős helyeken nem is gondolkodtam, ahogyan szolgáltatós ajánlatokon sem. Direkt megvártam, hogy 400000 alá bezuhanjon, mert azért sajnos nem szakadt rám a nemzeti bank, így max 350000-400000 forintom van rá, és ezért a pénzért a legjobbat keresem.
"Ha adhatok egy másik telefon ajánlást, én inkább a Google Pixel 8 prot mondanám, vagy a 7pro az olcsóbb, de hasonló a tudása mint a 8pro-nak"
8 Pro-t konkrétan nem lehet az országban normális helyen beszerezni, az 5G még mindig nem működik gondolom (ami elég röhejes egy 400 ezres telefonnál), ráadásul hardveresen gyengébb, mint a Samsung konkurencia, rövidebb OS támogatással. Semmiképp sem ajánlanám.
A Pixeleknél általában itthon az a széria (6a, 7a, stb) a jó választás, a baráti árazás miatt, plusz egy 100-200 ezres telefonnál nem ultra kínos, hogy nem működik az 5G, cserébe elég jók a fotós képességeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!