Milyen telefonotok van?
Figyelt kérdés
Ne csak annyit írjatok hogy redmi vagy iphone hanem a pl iphone 11 pro, vagy redmi note 11. Nemet és kort is írjatok légyszi.jan. 15. 19:01
1/24 anonim válasza:
S22 Ultra, 28/F, amint előrendelhető az S24 Ultra, már az lesz.
3/24 anonim válasza:
Samsung A72, nem akarom lecserélni.
35/N
4/24 anonim válasza:
S2550promaxultrahd19g+-
De már alig várom hogy megjelenjen a 20g-s verzió, tuti hogy a bemutató előtt meg fogom venni 2 nappal, ugyanis azt beszélik hogy ezzel már lehet akár telefonálni vagy facebookozni, remélem hogy én leszek az ismerősi körömben az első akinek ilyen telefonja lesz és akkor újra én lehetek a legmenőbb
124/bi
6/24 qborka válasza:
Ulefon Armor pro nem tudom hanyas, 8 talán,már 2,5 éves lesz márciusban
A következő is ettől a márkától lesz. Szeretem,amiért ilyen masszív , illetve nincs számomra jelentősege , hogy drága legyen. Ezen is tökéletesen tudok mindent,amire nem kell egy mobiltelefon.
8/24 qborka válasza:
Az Ulefonos vagyok, lemaradt,hogy 44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!