Milyen telefonotok volt, amikor középiskolába jártatok? Akkoriban milyen telefonok voltak a menőbb típusuak?
Ericsson T10
Siemens C35
1995-2000 közt.
Nem volt telefonom.
Nokia volt a menő, kígyós játékkal.
2012-2016
iPhone volt a legmenőbb 😁
LG Optimus Black, azután Sony Xperia SP-m, majd Xiaomi Mi3-am volt, 12. osztály februárban lett iPhone 6s-em
Én estin érettségiztem 1994-ben, akkor már dolgoztam, és az első fizetésemből bevezettem otthonra a vonalas telefont. :-) Egy barátom kölcsön adta a csipogóját, amin tudtam kapni szöveges üzeneteket, igen vagánynak éreztem magam, aztán visszaadtam. :-D
Egy másik haverom meg vett egy Sony mobiltelefont, akkoriban 100 ezer forintért!, aztán megunta és nekem adta. Én is meguntam, tovább ajándékoztam, aztán tudtam meg, hogy mennyibe került. :-O
Valamelyik Sony Ericsson, nem emlékszem a típusra. Nem lehetett bevinni a suliba, otthon szórakoztam vele, meg ha mentünk valahova. Használtan kaptam, mert az elődjét elhagytam. Nem tudom, menő volt-e, sose voltam menő 😅
Az egyetem első két évében még azt használtam, akkor már bejöttek az első érintőképernyős telefonok, de akkor még nem volt mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!