DarveX239 kérdése:
Milyen telefont válasszak?
Figyelt kérdés
Szeptembertől középiskolás leszek. Kéne egy olyan telefon, ami szép fényképeket csinál, legalább 2 GB Ram-mal rendelkezik. Ugyanakkor nem szeretnék sokat költeni egy okostelefonra. Egy középkategóriás készülékre gondoltam 50000-65000 Forint között.Szeretném vele mind a 4 évet kibírni.Valaki tud ajánlani a fenti adatokhoz megfelelő telefont? Előre is köszönöm a válaszokat.2016. máj. 16. 12:52
1/7 anonim válasza:
Hát nem tudom pl. Huawei p8 Lite kb abban az árfekvésben van amit mondtál, 2gb rám és szerintem képeket is jókat csinálhat, na me persze jól is néz ki!
2/7 anonim válasza:
Dobj ra meg egy 10est es akk kapsz egy xiaomi redmi note 3 prot annal jobbat ennyi penzert nem kapsz
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is gondoltam A Huawei P8 Lite-ra és tulajdonságban is megtetszett. Az lenne még a kérdésem, hogy a P8 Lite és P8 Dual miben különbözik egymástól?
2016. máj. 16. 12:57
4/7 anonim válasza:
A P8 Lite-ot azért nem ajánlom mert az aksi nagyon gyatra,és hiába van ilyen tudása ha épp gyenge üzemidő miatt nem lehet kihasználni,a kijelző fényerője a másik gyengéje.Ilyen árfekvésben egyértelműen a Xioami Redmi 3,+10 Redmi Note 3 Pro és ezek mindenbe jobbak,a Kirin meg elmarad 3D-s teljesítményben a gyenge GPU miatt.
5/7 anonim válasza:
Heló. Én a Samsung Galaxy J5-ajánlom ebben a kategóriában. Gyors, ilyen árba jobbat nem kapsz csak kínait.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 16. 15:40
7/7 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy a Xiaomi Redmi 3-mat fogom választani. Ára is jó, tudása is. Meg a 4100 mah-s akkumulátorról nem is beszélve! :O Wow
2016. máj. 16. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!