Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonotok volt,...

Milyen telefonotok volt, amikor középiskolába jártatok? Akkoriban milyen telefonok voltak a menőbb típusuak?

Figyelt kérdés

2023. nov. 16. 20:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20

Nem emlékszem rá, hogy volt-e már akkor nyomógombos telefon, nekünk ilyen tárcsás volt.

2023. nov. 17. 11:39
 22/23 anonim ***** válasza:
#21 Attól függetlenül ez a mondjuk 50-es évekbeli modell sosem volt menő, legfeljebb ritka (pontosabban a vonal, ugye, az lehetett menő).
2023. nov. 17. 19:40
 23/23 anonim ***** válasza:

2014ben végeztem, egy Galaxy S2-vel húztam ki az utolsó másfél évet. Már akkor sem volt a legmenőbb, de azért szégyenkeznem sem kellett, az már nagyon komoly telefon volt mai szemmel is. De akkor is az Iphone 4 és aztán az Iphone 5 volt baromi menő, ráadásul akkor tényleg még kuriózum volt, nagyon kevés embernek volt, főleg középsuliban.

Egyik osztálytársamnak 2013 körül talán volt egy Samsung Galaxy Note-ja, legelső széria, az is hatalmas kuriózum volt akkor, és nagyon menő volt vele. Akkor baromi nagynak tűnt az a telefon, nem volt még minden telefon ilyen nagy.

Illetve emlékszem, 2010ben még nyomógombos Nokiával kezdtem, és az egyik osztálytársam akkor kapott egy Sony Ericson Xperia Arcot. Életem egyik legmeghatározóbb telefonos élménye volt, mikor azt a kezembe vettem, az már rendes okostelefon volt mai szemmel is, a 2008, 2009 körüli übergagyi érintőképernyős próbálkozások után. Olyannak hatott akkor, mint valami űrhajó. Nagyon menő volt akkor a srác azzal a telefonnal. Jó idő eltelt még azután, mikor lett valakinek egy Samsung Galaxy S szériája (a legelső), de az már nem ütött akkorát.

2023. nov. 18. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!