Melyik kézzel használjátok a telefonotokat?
Figyelt kérdés
Elvileg legtöbben bal kézzel kezelik a telefonjukat, érdekel hogy azért van e majdnem minden telefonnak a jobb oldalán a gombjai. Én bal kezes vagyok és jobb kézzel használom a telefont.jan. 10. 22:41
A kérdező szavazást indított:
Bal
Jobb
Két kézzel
Amelyik kézre esik
Nem szoktam figyelni
Lábbal
26 szavazat
2/9 anonim válasza:
Én nem tudom csak egy kézzel használni, balban tartom, jobbal simogatom és írok.
3/9 anonim válasza:
Nekem mindkét oldalt vannak gombok....
Jobbkezes vagyok. A legtöbb esetben a balban tartom és ballal nyomom a gombokat is és jobbkézzel pedig nyomkodom a kijelzőt. De helyzete válogatja, mindenféle megoldás előfordult már. Volt hogy az orrommal nyomtam a kijelzőt, mert az volt szabad.
4/9 anonim válasza:
Bal kezes vagyok, és ballal szeretem használni. Kivéve mikor a Samsungom van nálam, mert ezek az ökör állatok csak balra nyíló flip tokot gyártottak hozzá gyárilag.
5/9 Morzsi007 válasza:
Bal kezes vagyok, mindig bal kézzel fogom.
6/9 anonim válasza:
Kulázás közben jobbal, rejszolás közben ballal.
7/9 anonim válasza:
Bal kézben fogom, jobb mutató ujjal nyomkodom.:) Elég nagy telefonom van, mert a nagy kijelzőt szeretem, viszont kisebb kezű nő vagyok.:)
8/9 anonim válasza:
Jobb kezes vagyok. Bal kézben tartva fogom a telefont, és jobb kézzel használom a telefon érntő kijelzőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!