Milyen telefonotok van, mire használjátok és mennyire vagytok vele megelégedve?
4-es vagyok
Egyébként ár-érték arányban mindenképp erős.
iPhone 14
E-maileket írok, jegyzetelek, chatelek, fotózok, SSH-t használok, wordpressre tartalmat posztolok, social media fogyasztás, autóban/túrázáshoz navigációként használom, fizetek vele, zenét hallgatok, az otthoni lámpákat/légkondikat/levegőtisztítókat kapcsolgatom vele, az otthoni biztonsági kamerákat figyelem, a gyerekek telefonjait/tabletjeit felügyelem, és végsősoron telefonálok is vele.
Teljesen elégedett vagyok vele. Amit a legjobbnak mondanék az az, hogy iPhone/iPad/MacBook egyikén elkezdek valamit és a másik kettőn folytathatom, befejezhetem.
6-os, és arra vagy büszke, hogy a HONLAPODRA posztolsz egy TELEFONRÓL, a szemed meg kifolyik közben? :D :D :D
Ennyi ésszel szabadlábon, az oroszlán meg ketrecben!
Nem, egy szóval sem mondtam, hogy büszke vagyok valamire. Az volt a kérdés, hogy ki mire használja a telefonját. Leírtam.
De nem tudom, hogy hol írtam, hogy a honlapoMra posztolok, azt írtam, hogy wordpressre tartalmat posztolok. Ez abból áll, hogy megkapom egy Messenger csoportba az üzenetet, amit kimásolok és beillesztem a wordpress appba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!