A telefon nektek is kiírja, hogy létre kell hoznotok egy pinkódot, hogy láthassátok az üzeneteiteket a messengerbe vagy ez vírus?
Figyelt kérdés
Ma írta ki, amikor megakartam nézni az üzeneteim, de nem mertem semmit megadni, amíg nem tudom, hogy valóban a messenger kéri mindenkitől.jan. 14. 22:39
A kérdező szavazást indított:
tőlem is kérte biztonságos
vírus
17 szavazat
1/7 anonim válasza:
Igen mindenkitől megújult a Messenger igazából arra van hogy ha valaki más készülékről be akar jelentkezni akkor titkosítja az üzeneteid adig míg meg nem adja a kódot..szerintem jó megoldás
2/7 anonim válasza:
Igen kér pin kódot.
Hülyeség szerintem. Ha másik telóról lépsz be, alapból kéri a facebook jelszót, csak úgy tudod megnyitni a messengert 😬
3/7 anonim válasza:
Igen a messengert feltorhetik de ahhoz hogy lásd az üzeneteit kódot kér...
4/7 anonim válasza:
milyen jó hogy én ezt egy tableten asztali modba rakva facebookozok mindig igy ilyen hülyesėgel nem szorakoztat üzeneteket igy is eltudom olvasni.
5/7 Ypszilon1980 válasza:
Nekem még eddig sikerült ezt megkerülni, nem muszáj ezt használni.
6/7 anonim válasza:
Ne legyetek már ENNYIRE ostobák. Ez egy új, extra, biztonsági lépés nektek, értetek. Ha már ahhoz ostobák vagytok, hogy biztonságos jelszavakat és kétfaktoros authentikációt használjatok.
7/7 anonim válasza:
Nagy kalap sz@r. Sok képet nem tölt be, és pár üzenet sem elérhető... Akárhányszor hozzányúlnak, annál trágyább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!