Pont úgy beszélsz egy ócska telefonról, mintha valami privilégium lenne. Az nem jut eszedbe se, hogy valakit nem hoz ez lázba? Sokan meg csóró létükre megveszik 24 havi részletre. Az melyik kategória?
Először azt hittem, hogy csak ironizálsz a 14-es válaszoddal, de kiderült, hogy komoly problémák vannak a szoftvereddel.
jan. 1. 22:32
22/39 anonim válasza:
Te vagy a gáz ha ilyen kérdést írsz ki. Miért fordul ez meg a fejedben? Nem is értem. Az mindenképp gáz ha valaki azért vesz olyan telefont mert csak. Az viszont nem ha konkrét okból veszi.
jan. 1. 22:33
23/39 anonim válasza:
#20, hagyjad, ez egy gazdag sznob, aki azt hiszi, hogy a pénz isteni hatalmat ad, és VALAKI lesz tőle az ember, pedig nem! Szóval hagyd figyelmen kívül!
Továbbra is ugyanolyan halandó ember maradsz, nem esünk hasra előtted, kit#rölheted!
jan. 1. 22:36
24/39 anonim válasza:
Nem vagyok gazdag,és 4000 euróról alkottam véleményt, nyugodtan lehet jelentgetni mert semmilyen sértő nincs benne.Azzal sincs semmi baj ha az ember részletre vásárol telefont,az bizony titeket minősít hogy ezt elítélitek.
jan. 2. 05:37
25/39 anonim válasza:
#24 Én több, mint 4000 eurót keresek havonta, mégsem gondolom aprópénznek és az emberek többségének nem is az. Még a nyugat-Európaiaknak sem.
És telefonból is van egy olyan határ, amitől drágábbat venni már nettó hülyeség.
jan. 2. 07:59
26/39 anonim válasza:
25) ha kétheti keresetedet sajnálod rá akkor az téged minősít.
jan. 2. 13:43
27/39 anonim válasza:
Ja, mert nem érdekel minket a dolog, most hirtelen ezzel védekezel, hogy nem vagy gazdag! Haha. Aki nem gazdag, az nem is mond ilyet, hogy másfél millió aprópénz!
jan. 3. 00:02
28/39 anonim válasza:
Ez a kérdés annyira 2010-es évek. Akkor volt téma ez a menő az Iphone stb....dolog. Manapság szolgáltatónál részletre szinte bármelyik ember ki tud hozni akár egy csúcsmobilt is.
jan. 3. 02:12
29/39 anonim válasza:
27) fogalmad nincs a gazdagságról,azért írsz össze-vissza mindent.eszembe sem jut védekezni,ez is csak a te kitalációd.
jan. 3. 03:31
30/39 anonim válasza:
#26 Két heti keresetemet nem sajnálom egy telefonra. Annyiért vettem az iPhone-t. Én csak azt mondtam, hogy 4000 Euró még nekem sem aprópénz és másnak sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!