Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gáz ha nincs Iphone-om?

Gáz ha nincs Iphone-om?

Figyelt kérdés
Igazából szeretnék, de sajnos nincs rá pénzem :/ Jelenleg egy A szériás Samsung-om van.

jan. 1. 17:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
50%

#8, azért mert valaki a felső tízezerhez tartozik, még nem kötelező, hogy iPhone-ja legyen! Ha az Android esetleg jobban bejön Neki...

Amúgy a jelenlegi piacon az 1 terrás iPhone 13 Pro Max a legdrágább, raktárkészletről az utolsó darabok vannak 914 ezerért, új telefonból viszont 910 ezerért a szintén 1 terrás Galaxy Z Fold5 a legdrágább!

jan. 1. 18:20
 12/39 anonim ***** válasza:
75%
Az emberek 90 százalékát nem érdekli, hogy kinek milyen telefonja van. Nekem pl. fogalmam sincs, hogy melyik ismerősömnek vagy munkatársamnak van iPhone-ja.
jan. 1. 18:55
 13/39 anonim ***** válasza:
75%
Ha így teszed fel a kérdést akkor igen. Egyébként meg nem gáz. Az iPhone egy túl árazott "kütyű". Igen az iPhone arról híres hogy minden egyes terméke túl árazott. És a túl árazott ára miatt sok az iPhone fanatikus. Ráadásul amit tudásilag képvisel az iPhone, azt fele árból is ki lehetne hozni / meg lehetne vásárolni.
jan. 1. 19:02
 14/39 anonim ***** válasza:
0%
12) minden ismerősömről tudom hogy milyen telefonja van,és ez alapján kategórizálom be úgymint csóró,buta proli,igényes proli,középosztálybeli,gazdag.
jan. 1. 19:09
 15/39 anonim ***** válasza:
53%

1. Az iPhone-tól nem leszel menőbb, mert már rég nem státusszimbólum

2. Nem segít becsajozni sem

3. Egyáltalán nem muszáj iPhone-t használni

4. Fölösleges iPhone-t venni, ha nem használod ki vagy nincs olyan funkció, ami csak azon megy

5. Tudsz venni SE-t, amiből 200 alatt kapsz újat, vagy vehetsz pl Rejoy-tól egy használt 11-est 130-ért, ami még egy darabig támogatott marad.

De őszintén, ki lehet fogni jó akciókat is, én pl. az iPhone 14-emet 280-ért vettem újonnan, ami igencsak jó ár.

jan. 1. 19:58
 16/39 anonim ***** válasza:
65%
A gáz, hogy ilyeneket kérdezel, óvodás.
jan. 1. 20:22
 17/39 anonim ***** válasza:
60%
Jó volna már befejezni ezeket az eszetlen idióta telefonos kérdéseket. Semmilyen telefontól nem leszel „menőbb”, ez egyáltalán nem ettől függ. Mellesleg mi köze ennek a kérdésnek az elektronikához? – A nagy semmi!
jan. 1. 20:31
 18/39 anonim válasza:
73%

Egyrészről ott a pont, hogy nem így ítélünk meg normálisan embereket vagy inkább az ítélkezőket kell megítélni. Másrészről én még akkor sem vettem luxustelefont, mikor volt másfél millióm. Mert nincs rá szükségem és saját elveimnek akarok megfelelni. Aztán probléma miatt el is úszott a pénzem és felesleges luxuscikk vásárlásával még nagyobb gondban lennék.

35/F

jan. 1. 21:34
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
18) sajnos vagy sem,de te is proli vagy.másfél milla aprópénz,szóra sem érdemes ha elkölti az ember.már aki a középosztályhoz tartozik.te vagy a kategória akinek sosem lesz iPhone-ja.
jan. 1. 22:17
 20/39 anonim válasza:
79%
Mivel nem is akarok, te meg jelentve lettél a viselkedésedért! Ilyen egyszerű a világ. Rohadtul nem volt aprópénz és kikérem magamnak!
jan. 1. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!