Gáz ha nincs Iphone-om?
#8, azért mert valaki a felső tízezerhez tartozik, még nem kötelező, hogy iPhone-ja legyen! Ha az Android esetleg jobban bejön Neki...
Amúgy a jelenlegi piacon az 1 terrás iPhone 13 Pro Max a legdrágább, raktárkészletről az utolsó darabok vannak 914 ezerért, új telefonból viszont 910 ezerért a szintén 1 terrás Galaxy Z Fold5 a legdrágább!
1. Az iPhone-tól nem leszel menőbb, mert már rég nem státusszimbólum
2. Nem segít becsajozni sem
3. Egyáltalán nem muszáj iPhone-t használni
4. Fölösleges iPhone-t venni, ha nem használod ki vagy nincs olyan funkció, ami csak azon megy
5. Tudsz venni SE-t, amiből 200 alatt kapsz újat, vagy vehetsz pl Rejoy-tól egy használt 11-est 130-ért, ami még egy darabig támogatott marad.
De őszintén, ki lehet fogni jó akciókat is, én pl. az iPhone 14-emet 280-ért vettem újonnan, ami igencsak jó ár.
Egyrészről ott a pont, hogy nem így ítélünk meg normálisan embereket vagy inkább az ítélkezőket kell megítélni. Másrészről én még akkor sem vettem luxustelefont, mikor volt másfél millióm. Mert nincs rá szükségem és saját elveimnek akarok megfelelni. Aztán probléma miatt el is úszott a pénzem és felesleges luxuscikk vásárlásával még nagyobb gondban lennék.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!