Gáz ha nincs Iphone-om?
Figyelt kérdés
Igazából szeretnék, de sajnos nincs rá pénzem :/ Jelenleg egy A szériás Samsung-om van.jan. 1. 17:08
1/39 anonim válasza:
minek neked olyan? tiktokot-instát lehet pörgetni a samsungon is, telefonálni is tudsz rajta. Iphonon is ezeket pörgetnéd, így kb felesleges pénzkidobás volna a részedről.
Tanuld meg, hogy nem másoknak kell megfelelni.
2/39 anonim válasza:
Én egyáltalán nem a telefonja alapján ítélem meg az embereket. Hanem a viselkedésük és a cselekedeteik alapján. Tök mindegy számomra, hogy milyen telefon van a zsebedben, ha intelligensen el tudunk beszélgetni.
4/39 anonim válasza:
Nem gáz.
Inkább az, hogy erről kérdést írsz.
Amint lehet, tudsz, Iphonet fogsz venni, mert anélkül lelki sérültnek érzed magad.
8/39 anonim válasza:
Nagyon gáz mert látják rajtad hogy nem tartozol a felső tízezerhez.
9/39 anonim válasza:
Abszolút nem gáz, csak az, ha valaki annak tartja!
1. Normális ember nem a telefonja alapján ítéli meg a másikat
2. Nem baj, ha nincs rá pénzed, más telefonok is jók, vagy ha iPhone-t akarsz, vegyél részletre!
3. A Galaxy A-szériában is egész jó telefonok vannak!
10/39 anonim válasza:
Én használtat szoktam venni legtöbbször azért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!