Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb Xiaomi mobil?

Melyik a legjobb Xiaomi mobil?

Figyelt kérdés

Melyik szériában (Mi, Redmi, Redmi Note) érdemes körülnézni?

Alapvetően fotózásra, zenehallgatásra és olvasásra használom, ebből adódóan a nagyon jó kamerán kívül szempont lenne a bővíthető memória, a létező legnagyobb méret és nem bánnék egy izmosabb akkut.

2024. jan. 1. 14:35
A kérdező szavazást indított:
Xiaomi Mi
Xiaomi Redmi
Xiaomi Redmi Note
9 szavazat
 1/9 anonim válasza:
100%
Nekem Xiaomi Mi 11T pro van, előtte Mi 9 volt én imádom őket és nem is szeretnék váltani. Csak pozitívat tudok róla mondani, a kamera nagyon jó, éles és szép képeket tud csinálni, az éjszakai fotózás az gagyi,vagy lehet csak én nem tudom használni. Egy negatívum benne hogy nem bővíthető
2024. jan. 1. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Xiaomin belül a Redmi a budget márka, így nyilván a Mi.

Esetleg a Poco-kat is nézd meg.

2024. jan. 1. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a legdrágább csúcskategóriás modelljük a Mi11-es a legjobb. De ha ár/érték alapján nézzük, akkor a redmi note 12. ( Szerintem)
2024. jan. 1. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bár ahogy nézem már összevissza kutyulják a márkaneveket.

Egyszerűen dönts a specifikációk alapján és ne a márkanév alapján.

2024. jan. 1. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálam ezt jött ki "legjobbként" [link]
2024. jan. 1. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
28%

Ha tényleg ezeket szeretnéd, akkor a Xiaomi nem jó választás, hiába kínálnak ár-érték arányban remek telefonokat. Bővíteni nem lehet őket, ha vezetékes fejhallgatót használsz, akkor nincs jack csatlakozó, és bár kamerában hozzák amit kell, nem nyújtanak semmi extrát.

Ha nem számít a pénz, akkor a Sony Xperia 1 V-t ajánlanám.

2024. jan. 1. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Relatív, de Xiaomiból szerintem a sima 13 az abszolút legjobb!
2024. jan. 1. 18:04
 8/9 anonim válasza:
6os válaszoló: Attól hogy nincs neki jack csatlakozója de nagy baj, manapság gyártanak olyan fülhallgatókat is amit lehet egy ilyenhez is használni, meg ha éppen úgy van , akkor van a telefon dobozkájában átalakító és bedugod oda a jack csatlakozót. Szerintem ez a legkisebb probléma
2024. jan. 2. 01:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Mivel elhagyták a jack-t ezért a Xiaomi elég rendesen ráment arra a piacra is, érdemes szétnézni, mert minden árkategóriában vannak már jó vezeték-nélküli fülhallgatók. Sokféle kialakításban.

Szóval ha másra nem is volt jó, lett egy csomó jó eszköz, jó hangminőséggel és kényelemmel.(azért az olcsóbb vezetékesek sem hoztak olyan nagyon prémium, meg hifi hangzást, a mostani vezeték-nélküliek meg alsóbb árkategóriában is kezdik hozni a megfelelő szintet)

2024. jan. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!