Manapság melyik a legjobb közép kategóriás mobil kb. 70 000 ft-ig?
Ne nagyon noname, hanem mondjuk Xiaomi kategória.
Nem szeretnék sok pénzt kiadni érte.
En sem koltok sokat telefonra, hardverapron vettem legutobb 35 ezer forintert egy hasznaltat.
Samsung A szeriat javaslom, ha hasznalt is szóba johet.
Xiaomit nem javaslom, 2 Xiaomim volt (abbol az egyiket újat szereztem), de szoftveresen elegge hulladekok.
Botranyos fajkezelo, rakat szoftveres bug stb.
Egyszoval bar ar/ertek aranyban tunhet jo vetelnek a Xiaomi a hardvere alapjan, mivel nincsen tul jol optimalizalva igy nem sokat er.
Ilyen nincs, h melyik a legjobb. Ha lenne, akkor mindenki csak azt venné és a többi gyártó már csődbe ment volna.
70k már max alsó közép kategória. Bemész egy bármilyen üzletbe, ahol telefon kapható és veszel egyet 70k-ért. Kb mindegyik ugyanazt tudja.
Elég koros a hardver és a tároló típusa valamint wifi ax szabvány nincs, vagyis wifi 6-ra alkalmatlan az a14.
A legjobb Android rendszer a Samsung és Xiaomi-é.
A Samsung előbb adja ki a frissítéseket, tovább kapják a készülékek, cserébe hardveresen sokal gyengébbek a xiaominál.
Viszont kamerában, IP védettségben jobbak.
Ha tudsz vigyázni a telefonra, és egy gyorsabb hardver kell mindenféle képpen xiaomit néznék újonnan.
Note 12/ 12pro
6-os
Melyik Xiaomit ajanlod? Nekem igencsak meggyult a bajom a rendszerevel.
Note 12 és 12 pro.
Szerintem korrekt hardvert ad ebben a kategóriában.
Van valami jó Nokia is kb 50ért.
g3 azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!