Az Új iPhone-ra le tudom tölteni azt az appot, ami a régi telómon rajta van, megvettem, de az App Storeban már nem elérhető?
Figyelt kérdés
Ez a zenés app már nem elérhető sajnos, de tele van videókkal, meg zenékkel. A most használt iPhone-omon rajta van.2023. dec. 29. 17:45
1/6 anonim válasza:
Alapból NEM! Kivéve ha csak nem klónozod a régi telefonodról az újra. Amit úgy lehet, hogy a régiről iClod-ba teljes biztonsági mentést csinálsz. És az új készüléket pedig a régi készüléked biztonsági mentéséből állítod helyre. Ez az egyetlen járható út ami még meg próbálkozhatsz. Szóval lehetséges is meg nem is. Járj el úgy ahogy leírtam! - A régi készülékeden csinálj egy biztonsági mentést! Majd az új készéléken csinálj egy gyári be állitásokra vissza állítást (Reset Factor-t)! Majd az új készüléket, a régi készüléked biztonsági mentéséből állítsd vissza. Ez csak javaslat amit érdemes ki próbálni!
3/6 anonim válasza:
1-es nem így van.
Az appot az AppStoreból tölti le az iPhone, nem az iCloudból. Oda fel sem kerül, csak az adatai.
Szóval ha már nem érhető el az app, akkor akárhogyan is mentegeted, klónozgatod, nem lesz rajta az másik készüléken.
4/6 A kérdező kommentje:
Tubizu app :) Nagyon jó, mert a videót is leszedi youtubreól, és offline lehet nézni. Sokat utazom repülőn, így nagyon előnyös. Igazából ha nem lehet rátenni az újra, meg se venném a telefont.
2023. dec. 29. 18:13
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Youtube prémium előfizetés esetén lehetőséged van letölteni az appon belül minden videót offline megtekintéshez. Vagy akár letöltheted a laptopodon a videót és utána átrakhatod valamilyen módon a telefonodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!