Csak én bántam meg azt, hogy megvettem az IPhone 13-mat?
Pontosabban a Mini modellt. A 256gb-set. De ezt nem azért írom le mert ezzel basztam ki magammal, hanem lényegében sokkal jobban örülök, hogy nem a simát vettem. Mert az konkrétan még vastagabb lett volna és úgy nézett volna ki szószerint mint egy tégladarab. Ez a Mini is egy kis téglára emlékeztet engem. De szerencsére valamennyit segít az, hogy kicsi a telefon. Illetve ha lehúzom a tokot a telefonról és meg nézem. A zöld hátulja szerintem nagyon szép, viszont a hátlapi üvegen azt látom, hogy eléggé olcsó üvegből készült. viszont a széleit elnézve illetve a tapintása alapján nekem mindig az jön le, mintha egy 2020-as 80 ezer forintos Androidos telefont fogdosnék. Nem pedig mintha egy 330 ezres felsőkategóriás telefont.
És rá jöttem arra, hogy mi a baj az, hogy vastag illetve, hogy ez a forma ráadásul az, hogy allunimiumhoz nem illik ez a forma. Sajnos a 13 Pro és 13 Pro Max. 100-180 ezer forintokkal kerülnek több pénzbe. IPhone 11 Prot és Pro Maxot meg már csak 64gb-set kapni újonnan azt is szürkeimportról csak.
Viszont használtan már tudtam volna venni 256-512gb-set is. 150-200 ezer forint körül csak az volt a baj, hogy ezelőtt még hosszú ideig sosem láttam újabb, szögletes IPhone telefont.
Pedig maga a design is jobban tetszett volna, illetve szerintem szebb a zöld színe. A Pro Maxban az lett volna a jó, hogy olyan nagy képernyője van, jobb felbontással mint ez illetve egy nagyon jó aksi.
A sima Pro az meg szerintem nem olyan sokkal nagyobb mint ez. És arra is rá jöttem, hogy kellett volna nekem a telefotó kamera.
Egyébként is én vagy azt szeretem ha egy telefon kicsi, mert jobban kézre áll, könnyebb, stílusosabb vagy pedig azt, hogy jó nagy ugye a nagy képernyő miatt és itt is a telefon megjelenése. Szerintem a köztes méreteknek amikkel az alap és Pro IPhonek rendelkeznek, azoknak semmi karaktere, stílusa nincsen. Kár, hogy IPhone 11-ből még nem készítettek Mini modellt.
Remélem, hogy az Apple 2-3 év múlva össze szedi magát, gondolnak azokra akiknek a szögletes design nem tetszik. És kiadják a legújabb hardverrel ellátott telefont IPhone 10 vagy 11 szériából valamelyik házba bekőltöztettve. Ha nem más akkor legalább a kis felbontású IPS kijelzővel ellátott IPhone XR-t használják fel erre. Az Apple miért nem adja már ki végre legalább megint az IPhone XR-t új hardverrel. Amúgy is a citromsárga színű az nagyon jól néz ki.
Először is... Az írásodnak nincs se eleje, se vége. A felénél már azt hittem, hogy agybajt kapok.
Másodszor... Sok embernek pont a szögletesebb design jön be (nekem is).
Harmadszor... Attól mert neked nem tetszik az alumínium keret, másnak még tetszhet. Nekem például jobban bejön, mint a Pro modellek csillogós acélkerete.
Hát először is, legközelebb olvasd vissza az írásodat, mielőtt véglegesíted a kérdést. Még most sem igazán értem, hogy mi is a problémád.
Az nem tetszik, hogy... vastag a telefon? Utána meg leírod, hogy inkább vettél volna Max-ot, ami még vastagabb? Utána meg leírod, hogy neked vagy a nagyon kicsi, vagy a nagyon nagy telefon tetszik, ez esetben meg nem értem a problémát, hiszen egy kicsike telefonod van, ami elvileg tetszik.
Wtf.
Csak hogy próbáljak segíteni is: vegyél egy jó minőségű (ne 2 ezer forintos), de vékony tokot. Elég sokat tud dobni a méreten egy vaskosabb tok.
Egyébként meg most értem, hogy megbántad a Minit, de akkor mit vettél volna helyette ebben a méretben? Nem is gyárt senki más ilyen kicsike csúcstelefont. (Mit csúcstelefont? Még középkategóriásat se.)
Kevés olyan eszköz van mint az amiről annyi tesztet, összehasonlítást, strapatesztet, dobálós tesztet, vízállósági tesztet, stb lehet nénzni a youtubeon mint az iPhoneokról. Mindenel összehasonlítják.... ha kicsit lejjebb görgetsz a keresési találatok között, talán még olyan is találsz, hogy iPhone 13 vs 1 kg zsemlemorzsa, akku és wifi sebesség teszt. :D
Szóval fiam ebben a kérdésben egyetlen ember a hibás: Te!
Ahogy mondod: elb.tad. Tudod hogy mit szerettél volna, de nem azt vetted. Akkor miért az Apple a hibás?
Állj oda az előszobatükör elé és köpd szembe magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!