Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megvettem a sima iPhone 12...

Megvettem a sima iPhone 12 est csak nem fogom kihasználni?

Figyelt kérdés
Eddig csak olcsó telefonjaim voltak a régi bedöglött körbe néztem és az Iphone 12 re esett a választásom. Meg is vettem csak azt se tudom mivel tudd többet mint egy sima telefon. Valószínűleg kihasználni se fogom. Ennek ellenére megvettem mert összegyűjtöttek rá a pénzt mit gondoltok erről

2021. júl. 7. 17:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

"mit gondoltok erről"

Szíved joga.

Mondjuk így, hogy saját elmondásod szerint nem tudod, mivel tud többet, nem tudom, mit mondjak, kicsit sznobságnak érződik.

De, mint mondtam, a te dolgod.

2021. júl. 7. 17:40
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Miért fontos neked hogy más mit gondol.

Önigazolásra vágysz?

2021. júl. 7. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha te ettől vagy boldog, hogy vettél valamit amiről halvány lila fingós sincs mire jó, és kihasználni sem tudody, hát lelked rajta. Bár nálam ez a divat majom kategória, de a te pénzed a te boldogságod. Gratulálok, csak az ehhez hasonló hencegest kerüld.
2021. júl. 7. 17:47
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Akkor sok értelme volt. Én egy 70ezres Xiaomival rohangálok. Bőven jó arra amire kell. Aztán pont nem érdekel ki mit gondol rólam egy telefon alapján.
2021. júl. 7. 17:56
 5/14 anonim ***** válasza:
71%

Nemtudom milyen szándékból írtad ki a kérdést, de azért hagyok itt valamit.

Ha eddig csak kis szotyi telefonjaid voltak, hidd el ez másabb lesz. Gördülékenyebb lesz az összes alkalmazás, nem úgy mint pl egy Navon Mizu-n.

Egy darab laggot nem fogsz látni egyikben sem, és ha netán kedved támad játszani rajta, nem kell gondolkodnod azon hogy most vajon el fogja e vinni a telefonod vagy nem.

Ha sokat fényképezel hidd el jólesz még az a sok tárhely. Nekem pl egy középkategóriás Samsung Galaxy A80-am van, ami számomra nem közép, hanem valami csillagos égi kategória. 128gb-ből csak 40 foglalt és vígan tudnék még tenni rá dolgokat.

Ha nem is érted még most hogy miért másabb egy felsőkategóriás telefon, majd akkor meg fogod amikor látod az ismerősöket hogy szenvednek a szotyi szar telefonjukkal kb az összes alkalmazásban mert kifagy, laggol, összeomlik. Másrészt pedig az ilyen telefonoknak hosszabb az élettartama mint ahogy említettem pl egy Navon Mizu-nak. Bőven pár évvel tovább fogja bírni ha vigyázol rá, és kellően tisztogatod, vírusírtózod. Töltőt hozzá csak gyárit használj ha egyszer elromlana!!!! Mert az utángyártott kínai szarok megeszik az élettartamát + veszélyes is. És mivel ez már nem Lítium-Polimer (vagy hogy a picsába kell írni) Li-Po-s akksis hanem Lítium-ion-os ezért a hideg meleg váltakozásra már annyira nem kell figyelned, de azért vigyázz vele a nagyon melegben, és nagyon hidegben. +35°C-ig vezeti normálisan a hőt a telefon, de ne tedd közvetlen napfényre azért.

Remélem tudtam valamit segíteni

Peace guyz❤

2021. júl. 7. 18:04
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Az átlagos iPhone felhasználót láthattátok
2021. júl. 7. 18:12
 7/14 anonim ***** válasza:
61%

Először is gratulálok a telefonhoz!

Az az igazság, hogy én most nagyon irigy vagyok rád.

Mégpedig azért, mert ilyen problémáid vannak.

Azért gondolom (mivel hogy körbenéztél), csak-csak beleolvastál, hogy melyik telefonnal mit lehet csinálni. Néztél teszteket, véleményeket (mivel mindegyikről rengeteg van a neten).

Ha meg csak úgy néztél körbe, mint a zebrán lelépés előtt, akkor nem értem, hogy most mi is a problémád. Ha a nézelődéskor nem érdekelt, akkor most mi is feszélyez?

2021. júl. 7. 18:15
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

"Navon"

Az egy ipari hulladék kategória.

2021. júl. 7. 18:22
 9/14 anonim ***** válasza:
72%

Miert kell mindig mindent optimalisan kihasznalni?

Hasznald, ahogy jolesik.

2021. júl. 7. 18:23
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

5-ös: lítium-ion akkumulátor van benne.

Kérdező: annyiban lesz jobb, hogy nem fog akadni még 5 év után se.

2021. júl. 7. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!