Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megvettem a sima iPhone 12...

Megvettem a sima iPhone 12 est csak nem fogom kihasználni?

Figyelt kérdés
Eddig csak olcsó telefonjaim voltak a régi bedöglött körbe néztem és az Iphone 12 re esett a választásom. Meg is vettem csak azt se tudom mivel tudd többet mint egy sima telefon. Valószínűleg kihasználni se fogom. Ennek ellenére megvettem mert összegyűjtöttek rá a pénzt mit gondoltok erről

2021. júl. 7. 17:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem add el, és vegyél egy másikat max 50e-ért, de talán a 30 ezres is megteszi, ha úgysem használod semmire.
2021. júl. 7. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha nem veszed észre magadtól, mennyivel gördülékenyebb, minőségibb az egész telefon, mint bármi más olcsóbb, akkor sajnálom, nem a telóval van a baj... A másik, hogy egy ilyen telefon 4-5 évig kiszolgál, ha nem hajtod túl.
2021. júl. 7. 23:15
 13/14 Morzsi007 ***** válasza:
74%

Szerintem kicsit most sajnálod, hogy ennyi pénzt adtál ki egy mobilra, mikor eddig jóval olcsóbb is elég volt. Idővel megbékélsz magaddal.

Valaki örülne egy ilyen iphone-nak, mégha nem is használná ki. Remélem ez most nem egy troll kérdés megint.

2021. júl. 13. 13:29
 14/14 anonim ***** válasza:
18%
Nincs ebben semmi. Csak beálltál a többi birka közé, akiknek fingjuk sincs, mire van szükségük, de a szifon kell venni, mert menő.
2021. júl. 13. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!