Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én bántam meg azt, hogy...

Csak én bántam meg azt, hogy megvettem az IPhone 13-mat?

Figyelt kérdés

Pontosabban a Mini modellt. A 256gb-set. De ezt nem azért írom le mert ezzel basztam ki magammal, hanem lényegében sokkal jobban örülök, hogy nem a simát vettem. Mert az konkrétan még vastagabb lett volna és úgy nézett volna ki szószerint mint egy tégladarab. Ez a Mini is egy kis téglára emlékeztet engem. De szerencsére valamennyit segít az, hogy kicsi a telefon. Illetve ha lehúzom a tokot a telefonról és meg nézem. A zöld hátulja szerintem nagyon szép, viszont a hátlapi üvegen azt látom, hogy eléggé olcsó üvegből készült. viszont a széleit elnézve illetve a tapintása alapján nekem mindig az jön le, mintha egy 2020-as 80 ezer forintos Androidos telefont fogdosnék. Nem pedig mintha egy 330 ezres felsőkategóriás telefont.

És rá jöttem arra, hogy mi a baj az, hogy vastag illetve, hogy ez a forma ráadásul az, hogy allunimiumhoz nem illik ez a forma. Sajnos a 13 Pro és 13 Pro Max. 100-180 ezer forintokkal kerülnek több pénzbe. IPhone 11 Prot és Pro Maxot meg már csak 64gb-set kapni újonnan azt is szürkeimportról csak.

Viszont használtan már tudtam volna venni 256-512gb-set is. 150-200 ezer forint körül csak az volt a baj, hogy ezelőtt még hosszú ideig sosem láttam újabb, szögletes IPhone telefont.

Pedig maga a design is jobban tetszett volna, illetve szerintem szebb a zöld színe. A Pro Maxban az lett volna a jó, hogy olyan nagy képernyője van, jobb felbontással mint ez illetve egy nagyon jó aksi.

A sima Pro az meg szerintem nem olyan sokkal nagyobb mint ez. És arra is rá jöttem, hogy kellett volna nekem a telefotó kamera.

Egyébként is én vagy azt szeretem ha egy telefon kicsi, mert jobban kézre áll, könnyebb, stílusosabb vagy pedig azt, hogy jó nagy ugye a nagy képernyő miatt és itt is a telefon megjelenése. Szerintem a köztes méreteknek amikkel az alap és Pro IPhonek rendelkeznek, azoknak semmi karaktere, stílusa nincsen. Kár, hogy IPhone 11-ből még nem készítettek Mini modellt.

Remélem, hogy az Apple 2-3 év múlva össze szedi magát, gondolnak azokra akiknek a szögletes design nem tetszik. És kiadják a legújabb hardverrel ellátott telefont IPhone 10 vagy 11 szériából valamelyik házba bekőltöztettve. Ha nem más akkor legalább a kis felbontású IPS kijelzővel ellátott IPhone XR-t használják fel erre. Az Apple miért nem adja már ki végre legalább megint az IPhone XR-t új hardverrel. Amúgy is a citromsárga színű az nagyon jól néz ki.

2022. máj. 19. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Akkor mi a .. ezt vetted?Jaaa,hogy ez a sztori fake,ismét “húzzuk le az apple-t gyenge,buta érvekkel” köszönjük a napi sz..art
2022. máj. 19. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:

túl sokat írtatok, ennyit érteni belőle:

10#

az iPhone annak való, aki volt már Lentiben.

és ott okossá kuszatták!

2022. máj. 19. 18:37
 13/15 anonim ***** válasza:
1 hét Lenti,
2022. máj. 19. 18:38
 14/15 A kérdező kommentje:
#10 Te vagy csak igazán buta, mert nem mérted fel, hogy miről beszélek. Még úgysem, hogy pedig 2x is leírtam. Nyilván nincs akkora bajom, hogy IPhone 13 Minit vettem, viszont azt remélem, hogy minél előbb jön egy régebbi teljes kijelzős IPhoneba bele rakott legújabb hardver. Az asztán a nagyon gáz, hogy az Apple még mindig képes volt a 8 éves házba bele raknia az A15-ös processzort. Felfoghatnák már végre, hogy már a 21-dik század 20-as éveiben élünk.
2022. máj. 19. 18:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, csak te bántad meg.
2022. máj. 19. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!