Csak én bántam meg azt, hogy megvettem az IPhone 13-mat?
Pontosabban a Mini modellt. A 256gb-set. De ezt nem azért írom le mert ezzel basztam ki magammal, hanem lényegében sokkal jobban örülök, hogy nem a simát vettem. Mert az konkrétan még vastagabb lett volna és úgy nézett volna ki szószerint mint egy tégladarab. Ez a Mini is egy kis téglára emlékeztet engem. De szerencsére valamennyit segít az, hogy kicsi a telefon. Illetve ha lehúzom a tokot a telefonról és meg nézem. A zöld hátulja szerintem nagyon szép, viszont a hátlapi üvegen azt látom, hogy eléggé olcsó üvegből készült. viszont a széleit elnézve illetve a tapintása alapján nekem mindig az jön le, mintha egy 2020-as 80 ezer forintos Androidos telefont fogdosnék. Nem pedig mintha egy 330 ezres felsőkategóriás telefont.
És rá jöttem arra, hogy mi a baj az, hogy vastag illetve, hogy ez a forma ráadásul az, hogy allunimiumhoz nem illik ez a forma. Sajnos a 13 Pro és 13 Pro Max. 100-180 ezer forintokkal kerülnek több pénzbe. IPhone 11 Prot és Pro Maxot meg már csak 64gb-set kapni újonnan azt is szürkeimportról csak.
Viszont használtan már tudtam volna venni 256-512gb-set is. 150-200 ezer forint körül csak az volt a baj, hogy ezelőtt még hosszú ideig sosem láttam újabb, szögletes IPhone telefont.
Pedig maga a design is jobban tetszett volna, illetve szerintem szebb a zöld színe. A Pro Maxban az lett volna a jó, hogy olyan nagy képernyője van, jobb felbontással mint ez illetve egy nagyon jó aksi.
A sima Pro az meg szerintem nem olyan sokkal nagyobb mint ez. És arra is rá jöttem, hogy kellett volna nekem a telefotó kamera.
Egyébként is én vagy azt szeretem ha egy telefon kicsi, mert jobban kézre áll, könnyebb, stílusosabb vagy pedig azt, hogy jó nagy ugye a nagy képernyő miatt és itt is a telefon megjelenése. Szerintem a köztes méreteknek amikkel az alap és Pro IPhonek rendelkeznek, azoknak semmi karaktere, stílusa nincsen. Kár, hogy IPhone 11-ből még nem készítettek Mini modellt.
Remélem, hogy az Apple 2-3 év múlva össze szedi magát, gondolnak azokra akiknek a szögletes design nem tetszik. És kiadják a legújabb hardverrel ellátott telefont IPhone 10 vagy 11 szériából valamelyik házba bekőltöztettve. Ha nem más akkor legalább a kis felbontású IPS kijelzővel ellátott IPhone XR-t használják fel erre. Az Apple miért nem adja már ki végre legalább megint az IPhone XR-t új hardverrel. Amúgy is a citromsárga színű az nagyon jól néz ki.
túl sokat írtatok, ennyit érteni belőle:
10#
az iPhone annak való, aki volt már Lentiben.
és ott okossá kuszatták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!