IPhone 13 tapasztalatokra lennék kíváncsi?
Sziasztok, telefon vásárlás előtt állok. Eddig mindig androidos voltam (Samsung), de most már szeretnék kipróbálni valami újat, áttérnék az iPhone-ra. Azoknak a véleménye, tapasztalata érdekelne, akik hosszabb ideje Apple felhasználók, vagy android-ról tértek át rá, miben jobb, rosszabb, mivel tud többet-kevesebbet :) Mindenféle tapasztalatra kíváncsi vagyok, jó és rosszra egyaránt.
Konkrétan az iPhone 13 (128GB) van kinézve, akkumulátoridő, kamera minőség, képernyő minőség, gyorsaság, stb. érdekelne ezzel a modellel kapcsolatban.
Már sok videót néztem, cikkeket olvastam róla, de a személyes tapasztalat azért mégiscsak más :)
Köszönöm, ha segítesz :)
"a személyes tapasztalat azért mégiscsak más "
Szerinted a teszttek mi alapján készülnek pistike?
Én nem tudok rosszat mondani róla. Kategóriájának megfelelően teljesít mindenben.
Kameráról van milliónyi teszt, azokat a saját szemeddel néz meg, hogy tetszenek-e a képek/videók. Makró nincs benne - csak mondom, mert sokan azt hiszik hogy tudja, de azt csak a Pro verzió tudja.
Még az apple is forgalmazza, úgyhogy lesz hozzá még alkatrész, akku, stb jódarabig.
Manapság iPhone esetében értelmeslen a gyorsaságról beszélni, nincs a gyorsasággal semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!