Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van itt olyan aki használ még...

Fhskhkshk kérdése:

Van itt olyan aki használ még iPhone xs maxot? Szeretnék venni egyet csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi hogy megérné e venni

Figyelt kérdés

2023. aug. 31. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Alapvetően egy mai napig használható telefonról van szó, de az üzemideje nagyon gyenge lett.

Én 4 évig használtam XR-t, idén júliusig, de még annak sem voltam elégedett az üzemidejével, az XS Maxnak pedig még gyengébb.

Ha mindenképp nagyméretű telefon kell, én a helyedben hozzátennék még egy kicsit és 11 Pro Maxot vennék, aminek már mérföldekkel jobb az üzemideje.

2023. aug. 31. 10:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget akkor még gyűjtögetek szerintem
2023. aug. 31. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Ha nem olyan fontos az üzemidő, akkor jó az XS Max, de számíts rá, hogy 3-4 óránál több képernyőidőt nem nagyon fog bírni.

2023. aug. 31. 13:37
 4/5 Morzsi007 ***** válasza:
Az XS széria 2018-ban jelent meg, ha jól tudom. Vagyis 5 éves platform, hardverileg még elegendő, persze az új modellekhez képest, nem olyan fürge, de használható, viszont az aksija cserére szorul, ezt kalkuláld az árba, de jobban jársz egy újabb modellel.
2023. szept. 1. 07:59
 5/5 Morzsi007 ***** válasza:
Ja, még sokan használnak XS maxot, de X-et is és 8-ast is.
2023. szept. 1. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!