Iphoneból érdemes használtat venni vagy jobb az új ? Használt esetén mit kell figyelembe venni a vásárláskor ?
Ha nem fér bele az új, akkor keress olyan telefont, ami a pénztarcádhoz illik.
A használt mindig zsákbamacska
használtan is lehet jót venni, ne rémisztgessétek itt :D
elektronikai cikkből sose értettem miért nem jó a használt, ez nem cipő hogy beleizzad a másik lába és szaga van...
hardveraprót ajánlom, látod az eladók értékeléseit. én is ott vettem a 14-em, van még rá közel 3 év gari a mediamarkt-ba, 285 volt, májusban.
nyilván telefont átnézed karcokért, ezek alkualapot is adhatnak. ellenőrzöd a képernyőt, gombokat, kamerákat, hangszórókat, simet beleteszed érzékeli-e, egy telefonhívást is megejthetsz, eszköz gyári számát és a dobozon lévő számot összehasonlítod, ha esetleg icloud záras azt meg úgyis észreveszed, mert nem fogod tudni használni. korábbi használónak apple id-ből feltétlen legyen kijelentkeztetve a telefon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!