Baj az ha olyan telefont vennék ami már nem fog kapni biztonsági frissítést?
Figyelt kérdés
Ez nem csak egy marketing hogy mindenki cserélje a telefont 2-3 évente? A családban egy telefon sem kap frissítést még sincs semmi probléma. Senkit nem törtek fel.
Nem értem miért vannak erre ennyire rá állva
2022 es teló am, és nem hinném hogy fél éven belül lenne olyan ami megfelel az elvárásaimnak.
2023. dec. 25. 22:13
21/33 anonim válasza:
Kár rajta pörögni. Elmondtuk mi van, innentől azt csinálsz amit akarsz, te döntesz.
22/33 A kérdező kommentje:
Akkor eldöntöttem hogy nem jelent sokat a biztonsági frissítés, tehát jó lesz
2023. dec. 26. 22:18
23/33 anonim válasza:
Imádom amikor kérdeztek, elmondjuk, hogy hülyeség, aztán csak azèrt is azt csináljátok. Aztán meg majd jössz sírni, hogy zsarolóvírust kaptam el, vagy, hogy kiszivárogtak az adataim, feltörtek, ellopták a pénzem, használják a képeim stb…
24/33 A kérdező kommentje:
😂👍
2023. dec. 27. 10:00
25/33 A kérdező kommentje:
Ha így lenne akkor az emberek 90% ának már kiszivárgotak volna az adatai
2023. dec. 27. 10:02
26/33 anonim válasza:
Jólvan, fejezdbe komám! Vegyél amit akarsz, használd ahogy akarod, élj ahogy akarsz, minket k.vára nem érdekel. Nem kell itt játszani az eszed hogy te okosabb vagy a világnál, mert az sem érdekel senkit.
27/33 anonim válasza:
Valaki tudna linkelni esetleírásokat, ahol egyértelműen a frissítés elmaradása okozott kárt, a felhasználó tevékenységét nem kívánó rosszindulatú szoftverrel? Tehát nem az "adja meg a jelszavait" "tessék, itt vannak, önként adom" jellegű esetek.
28/33 A kérdező kommentje:
Nekem még sem történt semmi baj.
2023. dec. 27. 20:10
29/33 anonim válasza:
30/33 anonim válasza:
Ezek közül melyiknek is van köze a kérdéshez? És ezek a frissített telefonok tulajdonosaira ugye egyáltalán nem vonatkoznak...? (ti. malware-ek letöltése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!