Baj ha úgy használom a telefonomat, hogy nincs már rá biztonsági frissítés?
Figyelt kérdés
Most vettem észre hogy a beállítások ám a biztonsági frissítéshez 2019. november 1. van írva, és egy kis felkiáltójel van mellette. Ha rámegyek hogy keressen frissítést nem talál. Lehet valami probléma abból ha így használom?2020. márc. 26. 12:56
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg egy idő után a banki alkalmazások már nem fognak működni, mert azok megkövetelnek egy bizonyos biztonsági szintet.
Egyéb baj nem adódhat belőle.
3/4 anonim válasza:
Olyan telefon is gyulladt már ki, ami frissítve volt, ez esetben lehet, hogy robbanást fog kiváltani!
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baj. Simán lehet használni régi, elavult verziót. (nem értek a kütyükhöz, de én biztos vagyok benne, hogy nem okoz gondot, ha egy régebbit használsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!