Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekomtól lehet iphone...

Telekomtól lehet iphone telefont kihozni 0 Ft-ért? Előleg megfizetése nélkül?

Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

kedves 7 válaszolo tudom hogy müködik böven ez a konstrukcio ,ismertem mår mikor legelöször bevezeték ,de ha valaki ugy tesz fel kérdést hogy 0 ft hogy lehet kihozni iphont,annak nincs pénze rá és nem tudja mennyivel drágåban veszi meg igy telefont mintha vagy ősszesporolná pénzt rá vagy az annyagi keretéhez igazitaná a lehetöségeit kivánságait.

mert bizony az a telefon 2 évig nem az ővé. bármi törtėnik vele fizetnie kell a telefonszámlát ami elėg borsos ilyen esetben.

nekem az ősszes telefonom független teljes egészébe az egyėm nem részletre vett telefon.

ja a 6 válaszolo voltam.

2023. dec. 26. 06:36
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
11-es válaszírónak! 7-es válaszíró voltam! "az ősszes telefonom független" A Magyar Telekom nyrt már 2017 szeptembere óta csak független, telefonokat árul! Ezt jobb ha tudod! Igen a Telekom most is kártya / szolgálató függetlenként adja el a telefonjait! És nem kelletett volna ezért le pontozni 0%-ra! Mivel valós válaszokat adtam meg. Mint ahogy most is valós igazat írok! Ha nem hiszed el akkor vegyél egy Telekomtól egy telefont és probáld ki más szolgálató sim kártyájával! Csak bátran. És láss csodát. Igen, elfogja fogadni a Yetteles és Vodafonos sim kártyát is a Telekomnál vett iPhone. Ugyhogy tudtalan az aki engem le pontoz!
2023. dec. 26. 10:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyetlen kérdésből nem kellene levonni következtetéseket az anyagi helyzetemre vonatkozóan. Mindenki ossza be a pénzét úgy ahogyan szeretné. Én azok közé tartozok akik nem szeretnek egyszerre kifizetni egy nagyobb összeget-és bármilyen meglepő ez nem azt jelenti,hogy nincs rávalóm,különben eszembe sem jutna ekkora befektetést a nyakamba venni-. Egyszerűen okosabbnak tartom kisebb részletekben rendezni a LEGÚJABB iphone árát, amit valljuk be,hogy legalább 4-5 évig lehet használni. Aki szerint a végén többet fizetnék érte mobilszolgáltatóknál mint amennyibe kerül a telefon máshol,az ássa bele magát a témába jobban.
2023. dec. 26. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as / kérdezőnek. Ráadásul pluszba kapsz hozzá a pénzedért egy előfizetéses kártyát is. Ami szintén nincs ingyen. De azzal az előfizetéssel legalább tudod is használni a részletre vett iPhone telefont. És igen. Az iPhone-ok többségére 5 évig IOS Fő verzió frissítés. És még az 5 év után plusz 1 évig vannak rá biztonsági frissítések is. Ami azt jelenti hogy legalább minimum 6 évig biztosan van rá szoftver frissítés és biztonsági frissítés.
2023. dec. 26. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!