Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile előfizetes hűsegidő...

T-mobile előfizetes hűsegidő alatt lemondása kötbér megfizetése nélkül lehetséges?

Figyelt kérdés
A szituáció a következő: még 2010-ben vásároltam egy előfizetést náluk, egy évre hűséget írtam alá, így 2011-től hűségszerződés nélkül használtam a szolgáltatást. Fél éve úgy döntöttem, hogy vásárolok egy új készüléket. Persze, hogy a készüléket olcsóbban megkapjam díjcsomagot is váltottam. 2 év hűséget írtam alá. A gond csak az, hogy azóta alig lehet elérni a számomon. Nincsen térerőm. Először új kártyát kértem hátha az a baj. Hát nem. Amikor máí 4honap alatt több mint 1200db nemfogadott hivásról volt sms-em egy telefonszámról, akkor meguntam, bevittem a telefont, h csináljanak vele valamit. Volt más hibája is.. De ez zavart leginkább.. Hát ezután sem oldódott meg. Van olyan h előttem van a telefon, térerő van, hívjuk, és nem kapcsolható... Elég bosszantó!! De ha más telefonba rakom a kártyámat akkor is ezt csinálja, tehát nem a telefon a hibás. Addig volt jó míg nem volt hűség. Meguntam. Szolgáltatót szeretnék váltani. Szerintetek ennyi indok elég hozzá h a kötbértől eltekintsenek? Merthogy nem azért fizetek havi Húsz, huszonezret h még elérni se lehessen!! Nem teljesítik az alap elvárást sem.

2015. jún. 29. 07:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez garanciális probléma, a szervizzel kell egyeztetni ezügyben. A szolgáltatást nem érinti csak a készüléket, tehát következmény nélkül nem válthatsz.
2015. jún. 29. 08:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Először één is így gondoltam, ezért mentem be, aadtak új sim kártyát, mert azt mondták, h régi, azért csinálja. Folytatta, így a készülékre gondoltam, szervizelték, de ugyanolyan. Az a helyzet h más készülékben is ugyan ez a probléma. A férjem veszélyes munkát végez, én egyedül vagyok itthon 2 pici gyerekkel.. Így elég irritáló a probléma!
2015. jún. 29. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!