Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekomtól lehet iphone...

Telekomtól lehet iphone telefont kihozni 0 Ft-ért? Előleg megfizetése nélkül?

Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 12:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Miért akarsz iPhonet venni ha annyi pénzed sincs jelenleg, hogy letedd az előleget?
2023. dec. 25. 12:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben megfelelsz a követelményeknek, akkor igen.
2023. dec. 25. 12:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok évig soha nem volt egy perc elmaradásod a számlával, korábban is vettél részletre telefont amit pontosan fizettél és jelenleg nincs más részletes készüléked, meg persze ha elég drága csomagra vállalsz 2 év hűséget, akkor lehet.
2023. dec. 25. 12:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

" Fontos információ, hogy a fizetőképességi vizsgálat eredményétől függően, mobil előleg befizetése is szükséges lehet, melynek pontos összegéről a megrendelés véglegesítése előtt tájékoztatunk."

[link]

2023. dec. 25. 13:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen! De minden esetben fizetőképesség vizsgálat szükséges. Új előfizetők esetében X ezer előleget kérnek. De ha legalább 6 hónapja Telekom előfizető vagy és rendszeresen határidőre ki van fizetve minden számla. Akkor abban az esetben igen. Egyébként én 2 db iPhonet is ki tudtam hozni 0 Ft előleggel, 22 havi részletre. De mint írtam is, és az előttem írok is írták. Függ a fizetőképességtől is.
2023. dec. 25. 13:53
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
ha nincs rá pénzed akkor minek akkarsz iphont?
2023. dec. 25. 14:35
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
6-os! Ez nem igy működik! Tudod hány ezren veszik meg részletre az iPhonet? Többen mint gondolnád! Sőt az egyik legnagyobb üzlet! És igen van aki egyben nem tud ki fizetni 600 ezret, egy iphonért. De Havi 25 ezert igen! Én is ezek közé tartozok! És igen ki fizetem a részleteket. Sőt van már olyan iPhonem a birtokomban aminek már ki is fizettem a részleteit! És ezt nem kötelező elhinni! Inkább ez a te bajod, ha nem hiszed el, és ezzel saját magad járatod le. Mert ez nagyon nagy üzlet a mobil szolgálatóknak. Nem csak most, de már az 1990-es években is ment ez az üzlet. Szóval az 1990-es években nem volt még iPhone. De volt helyette 100000-es Nokia telefonok! Akkoriban az 1990-es évek közepén átlag 25 ezer Ft volt egy havi fizetés. És egy valamire való Nokia telefon meg 100 ezer volt. Szóval már akkoriban (1990-es) években is bomba nagy üzlet volt a mobil szolgáltatóknál a részletre való eladás. És tudod a többség rendesen ki fizeti a részleteket. De ha te ezt nem hiszed el akkor te nagyon buta vagy! És igen meg veszem! És a részleteket ki birom fizetni.
2023. dec. 25. 14:49
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Én nem a 6-os vagyok, de miért nem egyszerűbb pár hónapig (évig) spórolni, akár kamatozó számlán, és úgy megvenni? Talán még olcsóbb is lenne, és amiatt biztos nem kellene aggódni, hogy megszűnik a "biztos" bevételi forrásod (pl. állás). Az már nem is firtatom, miért az egyik csúcsmodellt kell kinézni ilyen anyagi háttérrel.
2023. dec. 25. 15:08
 9/14 Szirty ***** válasza:
48%
Éjszaka, pajszerrel lehet.
2023. dec. 25. 17:26
 10/14 anonim ***** válasza:
38%
Mondtam hogy az iphone a csórók telefonja lett.
2023. dec. 25. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!