Korlátozva van az adatmennyiség átvitele Bluetooth-al?
EZekről a telefonokról van szó?
Akkor simán elképzelhető hogy van limit. Ezek nem valami csúcs telefonok, úgyhogy meglehet hogy egyszerűen nem bír ennyit átküldeni.
Próbál md 20-30-asával. Ha úgy megy, akkor ez a gond.
Ezres nagyságrendnél én vennék egy hatalmas pendrive-ot (ha fontos a hurcolhatóság), vagy egy 500 GB-os/1 TB-s/2 TB-s mobilwinchestert, és arra tolnám fel.
Ilyen óriási mennyiségben szerintem nincs az a másik személy, aki szívesen fogad tőled file-okat, ha pedig mégis van ilyen személy, az akkor - ha kell neki ilyesmi - akkor igenis fizessen meg egy fizetős tárhelyet, adjon neked legalább feltöltési jogot hozzá, és oda töltsd fel az összes képet, ő meg szedje le.
Ilyen mennyiségnél én nem is gondolnék se infrára, se bluetooth-ra, sem semmilyen hagyományosabbnak mondható adatküldésre, és éppúgy nem gondolnék rá, ahogy eszembe se jutna pl. az 1-2 képnél - pénzért, de szintén használható - MMS is. Itt eszembe se jutna, mert csilliárdokba kerülne, mire MMS-ben elmegy.
Neked el kell felejtened a Bluetooth-t itt, mint csatornát, és valamilyen üzleti, nagysebességű, nagy sávszélességű, nagy tárolókapacitású megoldásban kell gondolkodni.
Az sem mindegy, hogy a képek, amit küldeni akarsz, az 5000 db 100 kbyte-os, vagy 5000 db 5 megás kép (vagy teljesen vegyes, vagy bármi a kettő között).
Használj WiFi Direct-et, sokkal gyorsabb és stabilabb.
Vagy ha nem megy így, akkor vannak "wifin küldő" alkalmazások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!