Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Korlátozva van az adatmennyisé...

Korlátozva van az adatmennyiség átvitele Bluetooth-al?

Figyelt kérdés
Egyik telefonról a másikra képeket vinnék át és egy nap csak egy adott mennyiséget enged. Hibaüzenet, hogy a file nem olvasható, de ez csak kamu szerintem mert simán nézhető a kép, nincs vele semmi baj. Nem első eset, hogy észrevettem ezt a korlátot Bluetooth-on.

#bluetooth #Bluetooth file átvitel korlát #kép átvitele másik telefonra
2023. dec. 19. 14:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szeretem megérteni a dolgokat, és azért csinálom. Egyébként a képek biztonsági mentésnek el van mentve a Degooba. De most olvastam az előző hozzászólásban a WiFi Direct-et és láttam a Honor Magic5 Lite-ban ezt a funkciót, csak nem tudom hogy ezt egy Nokia 6.1-el meg e tudom csinálni???De majd megpróbálom.
2023. dec. 20. 18:39
 12/17 anonim ***** válasza:
egyesével simán megy
2023. dec. 20. 18:45
 13/17 anonim ***** válasza:

EZekről a telefonokról van szó?

Akkor simán elképzelhető hogy van limit. Ezek nem valami csúcs telefonok, úgyhogy meglehet hogy egyszerűen nem bír ennyit átküldeni.

Próbál md 20-30-asával. Ha úgy megy, akkor ez a gond.

2023. dec. 20. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
lehet h nincs elég memória a másik telón. hogy nincs tárhely, nem fér rá.
2023. dec. 20. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezres nagyságrendnél én vennék egy hatalmas pendrive-ot (ha fontos a hurcolhatóság), vagy egy 500 GB-os/1 TB-s/2 TB-s mobilwinchestert, és arra tolnám fel.

Ilyen óriási mennyiségben szerintem nincs az a másik személy, aki szívesen fogad tőled file-okat, ha pedig mégis van ilyen személy, az akkor - ha kell neki ilyesmi - akkor igenis fizessen meg egy fizetős tárhelyet, adjon neked legalább feltöltési jogot hozzá, és oda töltsd fel az összes képet, ő meg szedje le.

Ilyen mennyiségnél én nem is gondolnék se infrára, se bluetooth-ra, sem semmilyen hagyományosabbnak mondható adatküldésre, és éppúgy nem gondolnék rá, ahogy eszembe se jutna pl. az 1-2 képnél - pénzért, de szintén használható - MMS is. Itt eszembe se jutna, mert csilliárdokba kerülne, mire MMS-ben elmegy.

Neked el kell felejtened a Bluetooth-t itt, mint csatornát, és valamilyen üzleti, nagysebességű, nagy sávszélességű, nagy tárolókapacitású megoldásban kell gondolkodni.

Az sem mindegy, hogy a képek, amit küldeni akarsz, az 5000 db 100 kbyte-os, vagy 5000 db 5 megás kép (vagy teljesen vegyes, vagy bármi a kettő között).

2023. dec. 21. 21:06
 16/17 A kérdező kommentje:
A képek átlagban 2.5MB-osak, és a saját telefonomról küldeném át az új telefonra a képeket, és ekkor ütköztem ebbe a problémába.
2023. dec. 24. 13:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Használj WiFi Direct-et, sokkal gyorsabb és stabilabb.

Vagy ha nem megy így, akkor vannak "wifin küldő" alkalmazások is.

2023. dec. 24. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!