Milyen internetcsomagot kéne fizetnem, amelyik nem időtartamra szól, hanem van egy adatmennyiség, és ha azt lefogyasztottam, akkor fogyik le?
Melyik szolgáltatónál és mennyibe kerül? Hogyan tudok venni?
Olyanra gondoltam, amit ha bekapcsolok, tudom ellenőrizni,hogy jött e üzenet, többre nem is. Nem nagy mennyiség, de addig tartana, amíg le nem fogyasztom?,
T-mobile-nál találtam ilyet, feltöltőkártyásban.
Megrendeled, addig van amíg el nem fogy.
A nevét elfelejtettem, csak azt tudom, hogy feltöltőkártyás díjcsomagokhoz megrendelheted, a My Telekom alkalmazásban biztos meg fogod találni de megpróbálok utánanézni.
Megvan.
Tehát Telekom Maraton 1 GB vagy 5 GB, nézd meg árban melyik éri meg.
Amíg el nem fogy, addig van.
Legalábbis ha valami rejtett passzus nincs amit nem ismerek. :)
Nincsen, tényleg működik.
Én az ötöset használtam egy időben.
Nekem Vodafone feltöltőkártyás telefonom van, azon nem tudom megoldani. Néztem Yettelnél is, ott még olcsóbb 1 GB, csak ott se tudom előfizetni.
Nagyobb boltokban lehet venni ilyen kártyát, és azzal internetezni?
Illetve 1 GB meddig elég vagy mire?
Ha videókat nézel, nem lesz elég 1 GB, chat-elésre elég lehet, ha nem küldözgettek képeket. Bár ha a telefon mindig frissítéseket töltöget le akkor nem biztos - a frissítéseket a Wi-Fi-re kell korlátozni.
Szerintem kérd ügyfélszolgálat segítségét a net aktiválásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!