Korlátozva van az adatmennyiség átvitele Bluetooth-al?
Hány képről van szó? Amúgy a mi világban ezres képmennyiségnél én ezt nem bluetooth-szal oldanám meg, hanem adatkábel segítségével, egy számítógép közbeiktatásával.
Ma már a laptop alapkövetelmény - mióta a víruscirkusz volt, azóta az iskolákban is. Lementeném egy adatkábellel gépre, majd - esetleg megszelektálva, hogy mi kell a gépről az új telefonon - átvinném az újra.
1000-es képmennyiség esetén tuti nem szórakoznék bluetooth-szal.
Amúgy pedig ezres képmennyiséget már érdemes kitenni egy nagykapacitású pendrive-ra, ha nem akarod hurcolni, akkor akár mobilwinyóra is.
Én biztosan nem ragaszkodnék görcsösen, mindenáron, tűzön-vízen át a bluetooth-hoz, mint átviteli megoldáshoz (akkor főleg nem, ha van a birtokomban erre más alternatíva).
Miért ragaszkodsz görcsösen a beépített megoldásokhoz, ha azok nem egy bizonyos idő/mennyiség felett láthatóan nem működnek? Veszel egy pendrive-ot, vagy mobilwinyót (ma már mindenféle méretben lehet kapni, arányosan drágul, de egyik sem megfizethetetlenül drága) és rámásolod arra, majd onnan a másik gépre.
Ha nem megy úgy, ahogy te akarod, és tapasztalod is a saját bőrödön, hogy nem megy, akkor én biztos, hogy vagy elengedném az egészet, amit akarok, úgy, ahogy van, vagy ha nem tudom/nem akarom elengedni, akkor más módszerek, alternatívák után néznék.
Ilyen egy nagy pendrive, vagy akár mobilwinyó. Ha hurcolni akarod a tartalmat, arra való a pendrive, ha nem akarod hurcolni, akkor arra való a mobilwinchester. (utóbbi is ma már akkora, hogy a tenyeredben kényelmesen elfér)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!