Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mivel lehetne telefon kijelzőt...

Mivel lehetne telefon kijelzőt polírozni?

Figyelt kérdés
Vannak rajta "nem túl mély" karcok, inkább csak nagy fényben látszik, de ha van rá mód, jó lenne elhalványítani, ha teljesen nem is tűnnek el. Próbáltam a fogkrém dörzsölős módszerrel, de sajna nem vált be, korábban egy CD ROM-ot sikerült így működőképessé tennem (ledörzsöltem róla a karcot fogkrémmel), de sajna a telefon kijelzője más anyagból van, így erre nem hat. Neten olvastam, hogy létezik ilyen "glass polish" nevű valami, amit vízben kell feloldani és azzal kell dörzsölni, csak azt nem tudom, hogy glass polish-t hol vehetnék. Esetleg valami más ötlet?

2023. dec. 8. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Milyen telefon? Attól függ, milyen anyagú a kijelzője.
2023. dec. 8. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Engedd el a dolgot, hisz üveg. Az üveg megfelelő felületi megmunkálása az nem ilyen egyszerű hogy otthon megdörzsölöd.

Teljesen síkban kellene lepolírozni belőle az a pár mikrométert, ami a legmélyebb karc.

Engedd el ezt a dolgot.

2023. dec. 9. 06:18
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 nem minden kijelző üveg, sőt a legtöbb nem az. De abban igazad van, h felesleges ilyennel otthon próbálkozni.
2023. dec. 9. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:

A legtöbb az valamelyik Gorilla glass, az pedig üveg.

Elismerem ha egy Foldról, vagy egy Flipről vagy bármely más összehajtósról van szó, akkor az nem üveg.

2023. dec. 9. 12:58
 5/6 A kérdező kommentje:
A telefon típusa Samsung Galaxy A8 (2018) SM-A530F.
2023. dec. 13. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért akarnál ilyen olcsó telefont polirozni? Van olyan mobil szerviz ahol vállalnak de csak akkor tudnak polirozni hogyha van nekik tökéletes méretne szabott sablomjuk a telefonhoz, ami ilyen készüléknél esélytelen. iphoneoknál lehet általában. Ha ennyire zavarnak a karcok inkább egy üvegfóliával fedd le jóbb esetben elrejti azokat.
2023. dec. 17. 05:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!