Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefonok miért terjedtek...

Okostelefonok miért terjedtek el ilyen gyorsan ? Vagy csak egy jellenségről van szó ami tömegpszichózis-al magyarázható ?

Figyelt kérdés

2023. dec. 4. 07:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szerinted az emberek olyan hülyék, hogy a "tömegpszichózis" miatt költik a fizetésük jelentős részét okostelefonra (ami gondolom szerinted nem jó semmire), meg havi előfizetésre, és te vagy a helikopter (a beszűkült agyú társaiddal együtt) aki átlát a szitán? Mi köze ennek ahhoz, hogy mit lehetett kapni 40 éve, meg milyen gyárak voltak? Akkoriban egyébként még a Coca-Cola sem került horribilis összegekbe, pl. emlékeim szerint 3 Ft (kb. 1/10 órabér) volt egy 2 decis (+üveg). A család meg nézte valószínűleg a percek alatt bemelegedő fekete-fehér tévét, és mindenki boldog volt, minek fejleszteni bármit is? Az ilyen kérdések feltevőit persze győzködheti az ember, akár ki is egészíthették volna azzal, hogy igazam van, vagy igazam van?
2023. dec. 4. 11:05
 22/29 A kérdező kommentje:
Tiszteletteljes a válaszod , sajnálom hogy másokat ( beszűkült tudatúnak hívod ), akik ugyan olyan ember társaid ?!
2023. dec. 4. 11:42
 23/29 anonim ***** válasza:
#22 Sajnálom, ha megbántottam volna valakit, nem ez volt a szándékom, csak zavarnak, akik hangoztatják a technológiaellenes (vagy csak okostelefon-ellenes) nézeteiket.
2023. dec. 4. 12:12
 24/29 anonim ***** válasza:

" Azt amit láttok Miskolc nehézipar fellegvárra volt LKM , Digép "

Soha nem volt igazi fellegvár. Csak szerették volna. A valóság az elhibázott gazdaságpolitika volt. És ezért nagy árat kellett fizetni. A piac szereti a minőséget, amit itt nem voltunk képesek nyújtani.

Ha van két étterem, az egyik olcsó, de szar a kaja és fosol tőle, a másik drága, de jó a főztjük, te melyiket választod? A piac is mást választott, így ment el mellettünk a lehetőség.

2023. dec. 4. 15:27
 25/29 A kérdező kommentje:

Piac LKM, Digép 32-országba szállítót termékeit csak a Szerencsi csokoládégyárnak Moszkvában , New York-ban , Tokióban volt állandó pavilonja Isten , áldja a tisztes magyar ipart !

Szerencsi cukorgyár termékeit a világban jegyezték.

2023. dec. 4. 15:46
 26/29 anonim ***** válasza:
"gazdaság működőt 80-as évekbe volttam gyerek" - az megvan, hogy úgy nagyjából a 2000-ben fizettük vissza azokat az adósságokat, amiket a 80-as években kellett felvennünk, hogy működjön a magyar gazdaság? És kellett hozzá a Bokros-csomag, hogy vissza tudjuk fizetni (sőt, hogy ne csődöljön be az ország).
2023. dec. 4. 16:00
 27/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:
51%

22. "...sajnálom hogy másokat ( beszűkült tudatúnak hívod ), akik ugyan olyan ember társaid ?!"

A mondat zavarosan megfogalmazott, a zárójel használatával is vannak logikai problémák. Zárójelbe teszünk valamit, amit ha törölnénk, a mondatnak akkor is teljesen értelmesnek kellene maradnia.

Meg mi az, hogy "embertárs"?

Valaki butaságot ír egy netes felületen, vitafórumon, talán nem szabad szólni ellene? Mert ő embertárs?

Hogy fokozzuk, volt itt délután egy sértegető hozzászólásod, egy másik hozzászólóra, amire én kértem intézkedést, annyira alacsony színvonalon nyilvánultál meg. Törölték is, amint látom.

Ezt hogyan képzelted, neked szabad sértegetni mást?

Embertárs?

Beszarás.

2023. dec. 4. 20:29
 28/29 A kérdező kommentje:

Zárójelet azért alkalmazunk, mert feltételesen alkalmazzuk nem azért mert törölni kívánunk valamit .

Embertárs, olvasd el vissza felé társa az embernek így már érthetőbb nehéz így haladni mert megértési és értelmezési gondok vannak .

Valamit én helyesnek tartók az az is !

2023. dec. 4. 20:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, a "beszűkült agyú", amit én írtam, annyira azért nem volt sértő. Olyanokra értettem, akiket érvekkel sem lehet meggyőzni valamiről, mert a végén még kiderülne, hogy tévedtek, azt pedig nem viselné el az egójuk. Ellenben amit te gondolsz, néha írsz, talán még mondasz is bizonyos idegen származású, esetleg vallású "embertársaidról" (a már törölt kommented alapján), azt mutatja, hogy nem nagyon van jogod ezt számon kérni.
2023. dec. 4. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!