Okostelefonok miért terjedtek el ilyen gyorsan ? Vagy csak egy jellenségről van szó ami tömegpszichózis-al magyarázható ?
Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 07:28
A kérdező szavazást indított:
Nem igaz
Egyetértek
Csak tetszik és azért van nekem
Hiányt pótlók vele
4 szavazat
2/29 anonim válasza:
Fillérekért lehet venni butatelefont azóta is. Mégis az okostelefonokat választják az emberek. Olyan plusz funciókat tud, ami számít az embereknek, amiért megéri többet kiadniuk.
3/29 anonim válasza:
Miért, gyorsan terjedt el?
Azért évtizedekben mérhető, míg idáig jutott a dolog.
Amúgy meg az teszi népszerűvé, hogy könnyű használni, univerzális, és mindenki megtalálja benne azt, amire szüksége van.
4/29 A kérdező kommentje:
A mostani változatra gondolttam , persze ezt is el kelet indítani valahonnét ami évtizedekben mérhető . A mostani verziók már, 2-év alatt befutottak erre értettem a gyors terjedést .
Ebben rejlik a veszélye , is hogy megtalálja bene amire szüksége van magyarán nem keresi máshol csak a telefonjába , és evvel egyfajta hiányt , érzelmet pótól .
2023. dec. 4. 08:33
5/29 anonim válasza:
Az igény megvolt rá a 60-as években is, csak a technológia nem.
6/29 anonim válasza:
He? Most komolyan, ha én megnézem a telefonomon, hogy mikor megy a vonat, akkor azzal érzelmet pótolok?
7/29 anonim válasza:
Praktikus. Nem is nagyon használok már laptopot, számítógépet meg egyáltalán nem.
8/29 A kérdező kommentje:
Gondolkodni kellene 6-os , nem sarkosítani de igen hiányt pótolsz mert agyad használod és összeraksz egy vonat indulást ha nem telefonos segítséget veszel igénybe . Gondolom most ez a hozzászólás is összezavar .
2023. dec. 4. 09:02
9/29 anonim válasza:
Személygépjárművek miért terjedtek el ilyen gyorsan ? Vagy csak egy jellenségről van szó ami tömegpszichózis-al magyarázható ?
10/29 anonim válasza:
Személyi számítógépek miért terjedtek el ilyen gyorsan ? Vagy csak egy jellenségről van szó ami tömegpszichózis-al magyarázható ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!