Hogy kell használni a power bankot?
Először van kezemben...
Ha rácsatlakoztatom a telefonra, akkor feltölti azt, mint az áram, majd kihúzom?
Vagy rajta kell hagyni és együtt használni?
"Ha rácsatlakoztatom a telefonra, akkor feltölti azt, mint az áram, majd kihúzom?"
Igen. Ennél szebben nem tudnánk megfogalmazni. :)
Képzeld el úgy, mintha rendesen töltőről töltenéd, csak nem vagy helyhez kötve. Bárhol töltheted a telefonod amikor szükséged van rá.
Ennyi csak a lényege. Ha töltés közben használni akarod a telefonod éppen megteheted.
Pontosan úgy kell használni mintha a konnektorba lévő töltőbe dugnád a telefont.
De oda kell figyelni, mert:
- némelyik powerbank nem indítja a töltést, csak egy gombnyomás után, vagy be kell kapcsolni őket
- a powerbankok egy idő után kikapcsolnak még akkor is ha éppen töltenek valamit (jellemzően alacsony áramfelvételnék kapcsolnak ki)
Úgyhogy héna rá kell nézni hogy tényleg tölti-e a telefon.
A powerbank töltésénél ne lepődj meg, hosszú ideig fog tartani, 8-10 óra is lehet, vagy nagyobb powerbank esetén akár több is.
"A powerbank töltésénél ne lepődj meg, hosszú ideig fog tartani, 8-10 óra is lehet, vagy nagyobb powerbank esetén akár több is."
Látom félreérthető volt.
Szóval magának a powerbanknak a töltéséről beszéltem. Mivel nagy benne az akksi, ezért tovább is tart a feltöltése.
5!
Én jól értettem, aztán továbbolvasva elbizonytalanítottak, és majdnem megkérdeztem, hogy magát a pbankot, mennyi idő feltölteni, de így értem már
.. :))))
Amúgy kb mennyi idő, ha 1200 mAh (vagy mi is a mértékegység), és mennyi ha 13000?
Attól függ milyen töltővel töltöd.
13000mAh, 1000mA-es (1A-es) töltővel töltve 13 óra
2A-essel a fele idő
A jobb powerbankok gyorstöltéssel is tölthetők.
Az én 10 Ah-somat 18W-os töltővel kb. 3 óra alatt telenyomja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!