Hogy lehet beállítani a telómon, hogy kijelezze, ha valaki SPAM?
Ma hívott: +36 1 766 7298
Nem szoktam felvenni ismeretlen számokat, de hirtelen felkaptam....
"HalóHalóHalóózgatott" bediktálta a számom, hogy valami kiemelt ügyfél vagyok, ami igaz is (flottában) de nem hiszem, hogy erre gondolt...?!
Rákerestem a számra. Elvileg csaló. Hívtam vissza csak foglaltat jelzett, tiltottam. Ez esetben loptak el tőlem valami adatot? pénzt? vagy mi van ilyenkor?
"először meg kell jelölnie a hívást."
Szakember létedre elég röhejes, ha azt hiszed, hogy ezek a listák helyben vannak tárolva.
Egyébkén pedig: és? Egyszer megjelöli _valaki_ (valakik), utána másokat sem fog zaklatni.
Milyen szakembert?
Na te is való csaló GSM-el westend-es lehetsz MAXIMUM legalábbis annak hiszed magad.
Nem véletlen vagy 0%-os, úgyhogy fogadd el, hogy nem mindenkit tudsz becsapni és nem véletlen vagy 0%-os.
Ezen el kellene gondolkozni, nem gondolod???
Mindenki hülye csak te nem, igaz ? :DDDDD
"itthon egészen biztosan nem."
Erről nyugodtan szólhatsz a telefonomnak is, láthatóan elfelejtette, hogy ne szűrja a spam hívásokat és üzeneteket.
Akkor miért vagy 0 %-os? Mindenre ilyen okos válaszokat adsz?
Hú látom jól eldurvult a vita...
Sajnálom, én jóhiszeműleg szerettem volna segíteni, nem akartalak felidegesíteni a 11-es válaszommal.
"És mit kezdjek vele hogy ezt tiltottam?"
Azt hogy erről a számról már nem fognak tudni hívni.
"alapjáraton a SPAM-et mutassa"
Ilyen sajnos nincs.
Ehhez az kell hogy az adott szám spamnak legyen jelölve a telefonodban, vagy le legyen tiltva.
Hálózati szinten nincs ilyen adatbázis hogy mely számok spamok. Nem lehet ezt megoldani... hogyan és ki dönti el hogy egy szám spam vagy nem. Lehet hogy ami neked spam az másnak nem az....
Szóval az az egyetlen jó megoldás hogy ha azokat a számokat amikkel nem akarsz beszélni, azt szépen egyesével letiltgatod. Tetszik van sem, nincs más jó megoldás.
A keresett dolog ami felismeri a spam hívásokat, a user.
Felveszi a telefont, és ha olyannal beszél, akivel nem szeretne, vagy a hívó olyanokat kérdez, amit a hívott nem szeretne, akkor illedelmesen közli, hogy sajnos le kell tennie, mert nem alkalmas.
Nálam ez működött eddig is, nem kell hozzá semmit bekapcsolni vagy bejelölni, sem telepíteni.
Rákerestem erre a számra, és ott írta valaki hogy nekik okos a telója és kijelzte hogy spam
Akkor az övé honnan tudta?
Ki veszi fel a telefont? Nem értem
Ha olyan én nem illedelmesen küldöm el, nyomom rá a telefont
Az én időmmel ne szórakozzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!