Hogy lehet beállítani a telómon, hogy kijelezze, ha valaki SPAM?
Ma hívott: +36 1 766 7298
Nem szoktam felvenni ismeretlen számokat, de hirtelen felkaptam....
"HalóHalóHalóózgatott" bediktálta a számom, hogy valami kiemelt ügyfél vagyok, ami igaz is (flottában) de nem hiszem, hogy erre gondolt...?!
Rákerestem a számra. Elvileg csaló. Hívtam vissza csak foglaltat jelzett, tiltottam. Ez esetben loptak el tőlem valami adatot? pénzt? vagy mi van ilyenkor?
Igen nehéz, mivel várom a biztosító hívását ugyanis történt egy kár, gondoltam lehet ő mivel mutatta, hogy Budapest ...
Honnan tudjam ki az?!
Lehet téged nem hív soha senki, engem szoktak több helyről ( vezetékes szám is) és nem tudom kiszűrni mindig.
Köszi a hasznos kommentet, sokra mentünk veled.
Huawei Mate 20 Pro
(Egyébként többre megyünk mint az 1. hasznos kommentel mert lehet hívott/ hív mást is)
Értelmes válasszal többre mentem volna.
És hogy tiltsam le?
Mindenkit aki hív tiltsam le?
Szoktak keresni bankból, önkormányzattól, kárrendező iroda, napelemes iroda.... mindenki vezetékes ehhez hasonló számokról
Hogy lássak bele a telefonba????
Ismeretlen szám tiltása az mit takar?
Mindenkit letilt aki engem hív és nincs benne a telómba?
(Merthogy van külön Magán/rejtett szám tiltása) ezért gondolom, hogy az ismeretlen alatt mindenkit tilt, aki nincs benne a telefonkönyvemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!