Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet beállítani a...

Hogy lehet beállítani a telómon, hogy kijelezze, ha valaki SPAM?

Figyelt kérdés

Ma hívott: +36 1 766 7298

Nem szoktam felvenni ismeretlen számokat, de hirtelen felkaptam....

"HalóHalóHalóózgatott" bediktálta a számom, hogy valami kiemelt ügyfél vagyok, ami igaz is (flottában) de nem hiszem, hogy erre gondolt...?!

Rákerestem a számra. Elvileg csaló. Hívtam vissza csak foglaltat jelzett, tiltottam. Ez esetben loptak el tőlem valami adatot? pénzt? vagy mi van ilyenkor?

2023. dec. 1. 14:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire nehéz nem felvenni az ismeretlen számokat?
2023. dec. 1. 14:20
 2/32 A kérdező kommentje:

Igen nehéz, mivel várom a biztosító hívását ugyanis történt egy kár, gondoltam lehet ő mivel mutatta, hogy Budapest ...

Honnan tudjam ki az?!

Lehet téged nem hív soha senki, engem szoktak több helyről ( vezetékes szám is) és nem tudom kiszűrni mindig.

Köszi a hasznos kommentet, sokra mentünk veled.

2023. dec. 1. 14:26
 3/32 anonim ***** válasza:
18%
A kérdéssel sem megyünk sokra ha nem mondod el milyen telefonod van....
2023. dec. 1. 14:29
 4/32 anonim ***** válasza:
0%
Megnyugtatlak, hogy más válasszal sem mentél volna többre. Az egyetlen megoldás az, hogy letiltod az idegen számokat. Az általad kért fícsör nem létezik.
2023. dec. 1. 14:34
 5/32 A kérdező kommentje:

Huawei Mate 20 Pro

(Egyébként többre megyünk mint az 1. hasznos kommentel mert lehet hívott/ hív mást is)

2023. dec. 1. 14:34
 6/32 A kérdező kommentje:

Értelmes válasszal többre mentem volna.

És hogy tiltsam le?

Mindenkit aki hív tiltsam le?

Szoktak keresni bankból, önkormányzattól, kárrendező iroda, napelemes iroda.... mindenki vezetékes ehhez hasonló számokról

Hogy lássak bele a telefonba????

2023. dec. 1. 14:36
 7/32 anonim ***** válasza:

Ezt csináld:

[link]

2023. dec. 1. 14:38
 8/32 A kérdező kommentje:
Ez be van nekem állítva, mégsem jelezte ki hogy spam lenne
2023. dec. 1. 14:42
 9/32 A kérdező kommentje:
Ezt a számot természetesen tiltottam, de én azt keresem hogy a gyanúsnak vélt hívásokra mint pl ez is volt, jelezze ki hogy spam
2023. dec. 1. 14:43
 10/32 A kérdező kommentje:

Ismeretlen szám tiltása az mit takar?

Mindenkit letilt aki engem hív és nincs benne a telómba?

(Merthogy van külön Magán/rejtett szám tiltása) ezért gondolom, hogy az ismeretlen alatt mindenkit tilt, aki nincs benne a telefonkönyvemben?

2023. dec. 1. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!